Hvad skal gøre, når du ikke kan holde benene på en King Size seng Skærpet

November 22

Hvad skal gøre, når du ikke kan holde benene på en King Size seng Skærpet


Hvis stilke af benene på din seng ramme bøje eller hullerne strimler, vil benene løsne og mislykkes. Senge uden tilstrækkelig støtte, herunder løse eller manglende ben, ugyldiggøre producentens garanti. Madras virksomheder kræver, at en king-size seng ramme har fem til seks ben til at yde tilstrækkelig støtte til madrassen og fundament. Medmindre du fastsætte eller udskifte løse ben, vil mangel på støtte i sidste ende skade din madras eller fundament.

Bor nye huller

Flytning af seng omkring forårsager benene at vrikke og løsne. Hvis du ikke stramme dem med det samme, stammen, der holder benet i hullet klipper frem og tilbage. Denne bevægelse vinder forstørrer hullet, hvilket gør benet vrikke endnu mere. Til sidst, de stamceller enten strimler eller bøjninger og benet mislykkes. Bore et nyt hul omkring 1/2-inch fra den gamle, hvis pladsen tillader det, og sno benet ind i det. For at eliminere den gamle hul, fyld den med træ kit eller tømrerens lim, derefter køre tandstikkere eller et træ prop skåret fra et stykke dyvel stang ind i det.

Erstat Bent stilke

Hvis stilke på benene bøjes, vil de ikke stramme korrekt. Selv hvis de jamme på plads, vinklen sætter tilføjede kraft på stilken, får det til at bøje yderligere, indtil den klikker eller træet omkring det splits. Hvis stamceller skruer ind i ben samt ind i sengerammen, kan du vride den ud og erstatte det med et nyt.

Erstat Split Legs

Hvis benet er delt, vil stammen ikke blive på plads. Split ben kan bryde, hvis mere end én person sover eller sidder på sengen på samme tid. Brug den samme type ben, hvis du ønsker at erstatte bare en, eller skifte til glider i stedet. Nogle glidesko er et enkelt stykke. Andre har en top stykke, der vrider i en bundplade, som du lægger på rammen af ​​dit fundament og et bundstykke med en blød mund, ifølge SleepLikeaBear.com. Hvis du skifter til glider eller bruge en anden end den oprindelige benet design, ændre alle af benene på samme tid.

fjerne dem

Medmindre du har fleksibilitet problemer, kan du fjerne alle benene og placere sengeramme direkte på gulvet eller fjerne sengerammen helt. Hvis du har brug for en højere seng, men ønsker ikke at købe nye ben, opbygge en platform for din madras og fundament.


relaterede artikler