Gips Alternativer

November 23

Gips Alternativer


Gips (hydreret calcium sulfat) er en rock-dannende mineral, der er skabt af saltvand. Dette mineral er normalt hvid, farveløs eller grå og er almindeligt forvandlet til byggematerialer såsom gips, vægplader og cement. En ulempe ved at bruge gips som byggemateriale er, at det & # 039; s modtagelige for skimmel over tid. Som følge heraf har bygherrer forsøgt at finde alternative byggematerialer for at bekæmpe dette problem.

Glasfiberarmeret beton

Dette materiale er en god en til at bruge, når de forsøger at erstatte visse dekorative elementer på en bygning, der er blevet forringet af enten tid eller mug. Det krymper meget lidt, mens tørring så kan det let støbes i en form, der & # 039; s taget fra den beskadigede stykke murværk. Glasfiberforstærket beton er let og vejrbestandig. En ulempe til denne form for beton er, at det ikke kan anvendes som et lastoptagende materiale.

Naturlig Lime Gips / Marmorino

Kalk gips er en blanding af kalk, sand og en bindende materiale såsom strå. Marmorino fremstilles på samme måde, men ved at erstatte sandet med marmor. Begge er gode til indvendige og udvendige vægge i enten historiske eller moderne bygninger. Disse materialer har gode lysreflekterende egenskaber og er anti-allergifremkaldende. Når man arbejder med disse materialer, skal de anvendes på en stabil opbakning såsom mursten eller gipsplader ellers de & # 039; re tilbøjelig til at revne. Disse plastre kan også tage alt fra et par dage til seks måneder til at hærde helt afhængig af opbakning materiale.

Naturlig Clay Gips

Denne miljøvenlige byggemateriale er lavet af sten og mineraler, der er blandet med sand og vand. Afhængigt af den ønskede virkning, kan ler gips efterlades ru eller glat og har enten en mat eller blank overflade. Clay gips tager farve godt og er både 100-procent naturlige og åndbar. I form af maling og inventar, ler gips er meget det samme som gips, men er lettere at anvende. Da dette materiale er fugtabsorberende, kan vand komme ind i finish og forårsage gips til at svulme. En konstant strøm af vand over ler gips kan også få det til at erodere.

betonelementer

Denne form for beton er i stand til at bære en belastning og kan bruges til at danne eller reparere dekorative strukturer, da det gør ikke & # 039; t skrumpe meget, mens tørring. Som et materiale, det udvider sig og trækker i meget på samme måde som sten gør under forskellige temperaturer. Det er mere fugt absorberende end sten, så for at sikre, at det gør ikke & # 039; t lider vandskade, bør anvendes en vandfast belægning af en slags.


relaterede artikler