Sådan Clean House Furniture

March 27

Sådan Clean House Furniture


At have en ren hus involverer ordentlig rengøring af møbler i hjemmet. Hutches, rockere, spisning og ende tabeller er støv magneter, der danner et lag af partiklerne på rekordtid. Klud sofaer og stole må ikke vise støv som almindelig som træ møbler, men de har brug for at blive renset lige så ofte for at holde stoffet fra at se kedelig og nusset. Med ordentlig rengøringsmetoder, vil dine møbler ser showroom perfekt.

Instruktioner

1 Spray en hel blød klud med en støv-sensationsprægede spray. Tør træ og læder møbler med den bløde klud. Grave dybt ind riller, såsom på møbler ben, for at fjerne indlejret snavs og støv. Respray kluden efter behov som du fortsætter støvning møblerne.

2 Fjern puder fra stole og sofaer. Placer slangen vedhæftet fil på en fejemaskine. Kør dysen over indersiden af ​​stole og sofa, fjerne fødevarer krummer og snavs, der er faldet mellem puderne. Grave slangen dybt inde eventuelle lommer i møblerne.

3 Sæt slangen vedhæftet fil på fejemaskinen med børste. Glide penslen over ryg, sider og toppe af puder. Efter rengøring, udskifte puder tilbage på møblerne. Rens siderne og ryggen af ​​stole og sofaer med børste.

4 Spray en polering spray over træ områder af møbler. Buff træet med en ren klud, afslører en skinnende og klar overflade. Gentag på alle træmøbler.

5 Spray lædermøbler med en læder renovering spray. Tør spray ind i læder stof med en blød klud.

TIPS

  • Istandsættelse lædermøbler en gang eller to gange om måneden for at holde læderet fra revner og udtørring.
  • Undgå at bruge en fjerkost på møbler, da det ikke kan samle støv og kun skubber den rundt.

relaterede artikler