Bruger til Grade 5 Bolte

May 2

Bruger til Grade 5 Bolte


For det utrænede øje, kan man bolt ikke synes meget forskellig fra en anden bortset fra størrelse eller tråd. Men klasse 5 bolte har specifikke anvendelser på grund gøres stærkere end gennemsnittet bolte. Som følge heraf kan grad 5 hardware anvendes i specifikke applikationer, som normalt hardware ikke kan.

Automotive Application

Grade 5 bolte finde anvendelse i bilindustrien samling, herunder motor sag og motor samling applikationer. Boltene anvendes med møtrikker og skiver af samme hårdhed for at tilvejebringe ensartet styrke, når strammet. Sådanne bolte bruges til at holde split delene sammen under tryk og dækker sikker, bevægelige dele i et dertil indrettet sted.

Luftfart Brug

Nogle luftfart programmer bruger klasse 5 bolte for både stel forbindelser og motor bruger. Igen, disse bolte giver en højere kvalitet forbindelse materiale, der ikke vil svigte under almindelige belastninger. Men fordi flymotorer køre ved meget højere stressniveau og temperaturer, der fin-bearbejdede komponenter kræves i stedet på FAA-licenserede fly.

Båd og fartøjer

Grade 5 bolte anvendes som stik til motor og udstyr, og som ramme stik i både og fartøjer. På grund af den iboende korroderende natur af havvand og fugt med oxygen, såsom hardware typisk der skal galvaniseres at undgå rust,. Derudover er de fleste metal hardware på bådene skal males.


relaterede artikler