Sådan Rens gummihandsker

April 29

Sådan Rens gummihandsker


Gummihandsker er nyttige rengøringsprodukter, men skal desinficeres efter hver brug, især mellem forskellige opgaver. De bør dog ikke genanvendes efter tilfælde, hvor de var i kontakt med blod, kropsvæsker eller ekstremt snavset. Hver enkelt, især på arbejdspladsen miljøet bør have sit eget sæt af gummihandsker, da de anses for personlig og hygiejnisk udstyr. Det er tid til at skille en gummihandske, når du bemærker det bliver misfarvet, revnet eller synligt punkteret eller rippet.

Instruktioner

1 Vask ydersiden af handskerne med sæbe og varmt vand, mens du stadig iført dem. Tør handskerne med et rent stykke køkkenrulle og efterlade dem på en ren overflade indtil det er helt tørt. Følg denne metode til hurtigt at rense lige ydersiden af ​​dine handsker.

2 Drej handskerne vrangen ud og suge dem i en blanding af sæbe og varmt vand i et par minutter. Hæng dem til tørre før genbrug. Følg denne metode til en mere grundig handske rengøring.

3 Tør ydersiden af gummihandsker med en antibakteriel tørre eller en klud vædet i desinfektionsmiddel. Dog skal du ikke bruge alkohol til at rense, da det vil øge chancerne for at rive gummi. Hæng dem til tørre før genbrug. Følg denne metode som et alternativ til vask med sæbe og varmt vand.

4 Drys lidt bagepulver i dine handsker. Den sodavand vil holde dine hænder og handsker ildelugtende ren og frisk. Det vil også gøre at sætte på handsker og tage dem ud nemmere, så de vil vare længere.

5 Kontrollér regelmæssigt handsker til punkteringer eller tårer. Før hver brug, skal du kontrollere, at der ikke er nogen huller i gummi. Dette er især vigtigt, hvis du arbejder med skadelige kemikalier, såsom blegemiddel eller skrappe rengøringsmidler.

6 Hold dine handsker væk fra varme og direkte sollys. For meget eksponering varme kan smelte dine handsker. Når den ikke er i brug, gemme dine handsker på et tørt og rent område.

TIPS

  • En misfarvet handske betyder gummiet er iført off og bør udskiftes.

relaterede artikler