Sådan ansøger Flood Deck Stain

June 17

Sådan ansøger Flood Deck Stain


En ny ansøgning af dæk pletten hjælper forynge og revitalisere udseende et dæk. Flood er en producent af dæk pletter og maling. Virksomheden gør en gennemtrængende plet, der nuancer træet samtidig med at de naturlige korn mønstre for at vise igennem. Den vanskeligste, mest tidskrævende del af at anvende dæk pletten er al den forberedelse, der finder sted først. Men de arbejde gøre for en smuk dæk.

Instruktioner

1 Undersøg alle dæk bestyrelser for rådne, skader insekt, manglende knob og svær opdelingen. Probe brædderne let med en spartel til at se, om der er skjulte skader under bestyrelsens overflade. Udskift beskadigede brædder.

2 Drive i enhver søm eller skruehoveder, der er poppet op som bestyrelserne udvide sig og trække gennem årstiderne. Hammer i neglene eller køre skruerne tilbage på plads med en effekt skruetrækker.

3 Rengør dæk med en højtryksspuler sæt ikke højere end 1000 psi. For højt tryk vil beskadige brædderne. Brug beskyttelsesbriller ved brug af højtryksspuler at beskytte dine øjne fra skidt og snavs, der flyver fra bestyrelser. Sigt et vifteformet dyse ved bestyrelserne og mellem dem, løsner enhver bebyggede snavs. Tillad dækket tørre i 48 til 72 timer.

4 Dæk eventuelle genstande, herunder planter, placeret rundt om ydersiden af dækket. Cleaners og plet kan skade planter og misfarve møbler. Gamle tæpper eller klud drop klude beskytte planter, mens tillader dem at respirerer.

5 Bland en portion af blegemiddel-baserede renere for dæk farvet med meldug. Følg anvisningerne på pakken for en passende blanding, som typisk bruger vand. Skrub eventuelle meldug-misfarvet områder ved at arbejde renere ind med en stiv børste. Tillad dækket tørre i 24 til 48 timer.

6 Bland en oxalsyre renere som anvist på pakken for dæk, der har nedtonet, eller som har andre end dem, der skyldes meldug pletter. Arbejde renere ind i træet med en blød børste eller en kost. Skyl dækket og lad det tørre helt, typisk ca. 72 timer.

7 Bland pletten grundigt ved hjælp af en maling-omrøring stick. Løft pinden lidt som du røre; dette hjælper distribuere pletten farve ensartet gennem dåse pletten.

8 Rul pletten på dækket brædder med en malerrulle. Brug en udstyret med en lang udvidelse håndtag til at undgå langvarig bøjning. Arbejde hele længder af bestyrelser i modsætning til sektioner. Derved undgås overlapninger og linjer som pletten tørrer ud.

9 Arbejde pletten mellem bestyrelser og i overfladen af dæk boards, med en børste. Dette fordeler pletten jævnt og får det ind i hård-tilgængelige steder.

10 Lad dæk pletten til at tørre en dag eller to før tillade trafikken på overfladen.

TIPS

  • Vælg pletten bedst egnet til behovene i din pyntede. Farvning produkter indbefatter dem efter nyere træ, dem, for tørrere træ, nogle med ultraviolet lys inhibitorer, nogle med imprægnering, og pletter med en kombination af tilsætningsstoffer.

relaterede artikler