Sådan installeres Vintage Individual Parketgulve Fliser

February 14

Parketgulve består indlagt træ fliser, der er limet ned til undergulvet og knyttet til hinanden via fjer og not kanter på fliserne. Parket har eksisteret som en populær stil af gulvbelægning i århundreder, hvilket betyder, at du kan være i stand til at finde vintage parket fliser. De installeres på samme måde som deres moderne modstykker, sædvanligvis i et kvadratisk gittermønster, der starter i midten af ​​gulvet og bygger til siderne.

Instruktioner

1 Mål hver kant af gulvet, og finde og markere midten. Snap en linje med din kridt boks fra den ene mark til mærket på tværs fra det.

2 Stræk snoren fra kridt kassen mellem de resterende to mærker. Før du snap den anden linje, lægge dit tømrer Torv i krydset og justere snoren, så det er præcis vinkelret på den første linje. Snap den anden linje. Du skal ende op med to skærende linier dividere gulvet i fire firkanter, der mødes i midten.

3 Spred gulv lim over gulvet i midten, i en af de fire hjørner af skæringspunktet af linjerne, ved hjælp af din tandspartel. Cover 4 til 6 kvadratfod.

4 Tryk på a parket flise i klæbemidlet ved skæringspunktet, så løber langs de to linjer. Monter en anden flise ved siden af ​​det, låse fjer og not kanter af fliser.

5 Gentag, spredes mere lim og trykke i flere fliser. Arbejd din vej ud fra midten af ​​gulvet mod kanterne. Læg alle de fulde fliser, der vil passe i rummet, der forlader mellemrum omkring kanterne.

6 Lad fliserne fastsat i 12 timer.

7 Mål det første rum mellem kanten af en af de sidste fulde fliser og væggen. Fratræk 1/4 tomme fra målingen. Skær en parket fliser til denne størrelse på dit bord. Spred klæbemiddel på bagsiden af ​​skær pladen med din tandspartel. Indstil flise på plads med snittet side mod væggen og den anden kant låst mod fjer og not fittings i fuld flise.

8 Gentag for hver af mellemrum omkring omkredsen af gulvet, skæring og æglæggende fliser til at passe der. Lad fliserne fastsat i 12 timer. Gulv trim vil dække de 1/4-inch rum ved siden af ​​væggene.


relaterede artikler