Sådan Clean Spoler på en Central Air Conditioner Unit

February 12

Centrale klimaanlæg spredt kølig luft i hele et hus eller en bygning. Du kan finde de enheder placeret udenfor. For et hus, enheden sidder udenfor på den venstre eller højre side mod bagsiden og til en bygning, kan det være på toppen af ​​taget eller på jorden på den side af bygningen. Holde spolerne ren på enheden vil hjælpe holde nede elregningen og bør gøres mindst en gang om året.

Instruktioner

1 Sluk for strømmen. Find afbryderen for at slukke elektriciteten før rengøring af spoler i den centrale klimaanlæg.

2 Fjern panel, der dækker klimaanlæg. Brug en skruetrækker til at fjerne skruerne på hvert hjørne af panelet.

3 Spray coils. Brug en sprøjtedyse fastgjort til en slange og sprøjte spolerne med vand. Wet ned alle af spolerne. Så spray spole affedtningsmiddel som Allied Koil Kleener på spolerne. Tillad affedtningsmiddel til at sidde i ca 30 minutter, før der fortsættes.

4 Skyl spolerne. Spray fra affedtningsmiddel med hårdt pres vand. Stå mindst en fod væk, når ved hjælp af høj pres på dysen for at undgå at beskadige spolerne.

5 Støvsug spolerne. I stedet for at sprøjte du kan også rense spolerne til klimaanlægget ved støvsugning dem. Dette vil ikke nogen fedt fjernes i spolerne, men det er en anden mulighed, at det vil rense ud nogle af de støvpartikler og snavs inden spolerne.

TIPS

  • Spray spoler direkte foran dig og ikke i en vinkel for at undgå at beskadige spolerne.
  • Undgå at sprøjte eventuelle elektriske ledninger nær spolerne.

relaterede artikler