Hvad er det Indiana Voksende Zone?

February 12

Hvad er det Indiana Voksende Zone?


Indiana voksende zoner varierer afhængigt af hvor du bor i staten. Ifølge 1990 USDA Plant Hårdførhed Zone Map, de største byområder i Indiana såsom Indianapolis, Fort Wayne og Gary bære en varmere zone betegnelse end det omkringliggende landskab.

Zone 5a

Den koldeste vindyrkningszone i Indiana har temperaturer, der falder -20 til -15 Fahrenheit under gennemsnitlige vinter. Denne zone er overvejende placeret i den nordvestlige del af staten.

Zone 5b

Denne zone dækker størstedelen af ​​staten, men er for det meste placeret omkring centrale Indiana og afsnittet af staten nordøst. Gennemsnitlige lave temperaturer for denne zone er -15 til -10.

Zone 6a

Southern Indiana, syd for Indianapolis, er den eneste del af staten til at have gennemsnitlige lave temperaturer nå -10 til -5.

Zone 6b

Langs Ohio-floden i det sydvestlige hjørne af Indiana, gennemsnitlige lave temperaturer kun nå -5 til 0.

Zone Kort Advarsler

Selv den nyeste version af kortet indeholder mange detaljer, er det ikke højde for stressfaktorer såsom gasformige og partikelforurening, sikkerhed belysning, giftigt affald og andre forurenende stoffer, der nedsætter en plante præstation. Spørg din lokale planteskole eller havecenter for at sikre planter, du vælger til dit landskab er passende for dit område.