Sådan Clean Auto Kaffemaskiner med citronsyre

June 15

Sådan Clean Auto Kaffemaskiner med citronsyre


Automatiske kaffemaskiner er en meget almindelig lille apparat i mange amerikanske hjem og kontorer. Disse enheder er produceret af utallige producenter under forskellige navne, og de kommer i forskellige størrelser, farver og funktioner. Over tid, kan olier fra bønner, rest og endda kalk opbygge i potten, varmeplade og filter kurven. Heldigvis med hjælp af varmt vand og citronsyre, den almindelige kemiske fundet i citronsaft, kan du gendanne renholdelse af din kaffemaskine.

Instruktioner

1 Kog en kop varmt vand på komfuret eller i mikrobølgeovnen.

2 tilsættes ca. 2 spiseskefulde citronsyre til det varme vand og rør indtil det er opløst. Hvis du ikke kan finde citronsyre på en lokal butik, så bland lige dele citronsaft med det kogende vand og rør.

3 Hæld blandingen i en stor målebæger og fylde målebægeret med koldt vand, indtil den mængde, når 4-cup markør.

4 Hæld halvdelen af blandingen i din kaffemaskine en tur på din maskine, så blandingen løber gennem kaffemaskine og i puljen. Når blandingen er færdig med at køre gennem maskinen, kasseres blandingen, der nu er i potten.

5 Fyld kaffemaskine med en anden gryde med rent vand og køre brygning cyklus igen. Citronsyre er ikke giftigt, men du ønsker at skylle citronsyren ud af maskinen for at undgå enhver smag af bitterhed eller surhed i dit næste kande kaffe. Når det rene vand har køre en fuld cyklus gennem din maskine, kasseres vandet.

6 Vent til maskinen er kølet af. Når det er køligt, kan man bruge den anden halvdel af blandingen til at rense varmeplade, filterkurv og inde i kaffekanden. Fugt en ren klud eller svamp med blandingen og grundigt krat væk enhver kaffe rester eller kalk.

7 Skyl de dele, du rengøres med en ren, våd klud, og lade maskinen lufttørre.


relaterede artikler