Hvad Tilpasninger Tillad Seed Planter til genskabelse Uden stående vand?

March 29

Hvad Tilpasninger Tillad Seed Planter til genskabelse Uden stående vand?


Frøplanter er plante organismer, der bruger separate kønsceller og den velkendte proces med befrugtning at oprette separate frø, der indeholder plante embryoner. Planter har tilpasset flere egenskaber til at overleve på land, herunder mere strukturelle celler og evnen til at respirerer, udveksle gasser med luften. Men de også skal gengive succes; de procesanlæg anvender i dag tillader dem at skabe succesfulde frø uden behov for stående vand, der virker som en nødvendig reproduktiv medium for vandplanter.

Blomster

Plantearter skabe blomster at hjælpe adskille de mandlige og kvindelige dele af planten befrugtning proces og tilvejebringe områder for de frø at udvikle, beskyttede. Disse blomster er ikke nødvendigt på simple vandbaserede planter, som ofte bruger spore bælg, der ikke behøver at tiltrække insekter eller beskytte frø fra barske betingelser (som kegler gør).

pollen

De fleste landplanter, sammen med nogle vand arter, producere pollen - men pollen er ikke nødvendigt for plante reproduktion. Nogle enkle alger organismer, for eksempel, skal du ikke bruge pollen men formere sig ukønnet. Planter på land, dog brug for en måde at få pollen til blomster eller kegler, hvor det kan bestøve. Som et resultat, landplanter producere meget lys pollen, der kan flyde på vinden, eller pollen med nektar, der er attraktiv for insekter.

Seed struktur

Frø, der vokser på landplanter skal beskyttes mod elementer, der ikke findes i forbindelse med vand. Frø kan være nødvendigt at modstå hurtige temperaturændringer, sultne dyr og vand logning - så de bruger skaller og andre materialer til beskyttelse. Frø også brug for en måde at bevæge sig væk fra moderplanten udover vand, så mange udvikler totter eller vinger til at fange vinden, eller frugt for at tiltrække dyr.

Seed vækst

Frø er enestående på grund af deres embryonale planteorganisme. Et frø indeholder et foster, et beskyttende skal, og en fødekilde for embryoet at bruge, når det begynder at spire. Dette hjælper frøet spire i jorden, når den finder et godt sted at vokse. Vandplanter har ikke den samme komplicerede frø systemet, eftersom mange bruger sporer eller andre simple reproduktive metoder.


relaterede artikler