Sådan Paint på fugtige dage

April 16

Sådan Paint på fugtige dage


Fugtighed er forårsaget af vand i atmosfæren og kan præsentere alvorlige problemer for malere, der ønsker at arbejde på fugtige dage. Mens ideelt set bør en maler vente fugtighed at passere, er det ikke altid muligt at gøre det. kan tages en række skridt for at hjælpe tæller problemet med fugt på maling og gør det muligt at male på fugtige dage.

Instruktioner

1 Rengør og tør området, der skal males så meget som muligt. Vand kan invadere træ, murværk og metal og fremme væksten af ​​meldug. Tilføjelse maling på et fugtigt dag kan forværre problemet.

2 Køb primere og malinger, der fungerer godt i fugtige forhold. Undgå opløsningsmidler baserede produkter til fordel for latex-baserede primere og meldug-resistente malinger.

3 Se vejrudsigten før maling. Da temperaturen påvirker luftfugtighed og fugtighed påvirker maling, så prøv at vente en dag eller dage, der forventes at have nogenlunde konsistente daglige temperaturer.

4 Paint i morgentimerne. Latex-baserede malinger bruger vand som opløsningsmiddel. Under tørring, vand fordamper fra filmen, hvilket efterlader, hvad der skal være en hård, slidstærk belægning. Vandfordampning afhænger af den omgivende temperatur og fugtighed. Med en stigende temperatur, fugtighed falder, lette fordampning af vand fra filmen. Stop maleri hvis temperaturen begynder at falde.

5 Følg solen. Mal først på overflader, der har været udsat for solen, men ikke længere er i direkte sollys.

6 Vent primeren tørre helt, i henhold til producentens anvisninger, før du anvender en lag maling.

TIPS

  • Fugtighed kan have en svag effekt på indendørs maleri projekter så godt, primært fordi ventilation er nødvendig for at reducere skadelige maling dampe. For de bedste resultater, brug fans og en affugter, når male inde på fugtige dage. Affugteren fjerner vand fra atmosfæren og hjælper med tørringen, og fans fjerne dampe og give cirkulerende luft, der hjælper ordentlig tørring og maling hærdning.
  • Vær ekstra forsigtig med at male metal på fugtige dage. Fugtighed forhindrer malingen i at klæbe og tørring korrekt. Paint ikke klæber frivilligt til metal, og det er meget værre i fugtige forhold.
  • Fugtighed ikke bare påvirker maleprocessen - det kan også forårsage hævelse af træ, hvilket resulterer i revner. Løbende holde øje med denne tilstand og tørre, reparation, prime og male så nødvendigt for at undgå træ rådner.

relaterede artikler