Sådan Care for en Cotton & rayon Blend Chenille Throw Blanket

February 3

Din udsøgte chenille smide både ser ud og føles luksuriøs, når du bruger det som en let wrap at holde varmen. Chenille stof har en blød uklarhed, ofte med et mønster indvævet i stoffet fibre. Når du køber en chenille kast med en blanding af rayon og bomuld, har du et indkast, som du kan passe nemt derhjemme. Care for en bomuld og rayon blanding chenille kast tæppe ved vask og tørring det omhyggeligt.

Instruktioner

1 Placer chenille smide i vaskemaskinen og tilføje en passende mængde blid vaskemidler. Indstil vandtemperaturen til lunken eller kold, og vasken til en blid cyklus. Start vaskemaskinen.

2 Fjern chenille kast straks når vaskemaskine finish og forsigtigt ryste kast.

3 Spred tykt tæppe på en flad overflade og sprede den våde chenille smide oven på tæppet tørre det fladt. Tør ikke chenille kast ved at hænge det, fordi de våde fibre vil strække sig ud af form. Lad chenille kast tørring på tæppet, indtil det tørrer helt.

4 Fold chenille kaste og lægge det væk eller placere den på en sofa eller en seng for nem adgang.

TIPS

  • Kontakt pleje tag eller de oplysninger, der fulgte med chenille kast til specifikke pleje instruktioner. Nogle producenter kan anbefale renseri alene.
  • Det kan være nødvendigt at tørre indersiden af ​​vaskemaskinen ud efter vask dit chenille kast. Chenille ofte kaster fibre under vaskeprocessen.
  • Brug ikke klor blegemiddel eller skyllemiddel på chenille blandinger, fordi du kan beskadige fibrene.
  • Må ikke tørre chenille blandinger i en tørretumbler til at undgå at beskadige de skrøbelige fibre.
  • Undgå blokering fibrene i kast med skarpe smykker eller andre skarpe genstande, fordi stoffet er skrøbelig.

relaterede artikler