Botaniske navne for saftige planter

March 2

Botaniske navne for saftige planter


Den sukkulent plante klan indeholder 60 familier opdelt i 300 slægter, som er yderligere opdelt i nyneriys arter. Det, som kaldes Cactaceae er kaktus familien. Et medlem, slægten Opuntia eller figenkaktus, bliver den fælles figenkaktus når navnet er ændret til Opuntia vulgaris. Botaniske navne har undertiden en logik, som er vanskelig at følge, såsom Carnegia gigantea, ellers kendt som saguaro. Det er den gigantiske i ørkenen med en slægt navn ære filantrop Andrew Carnegie.

Cactaceae: Carnegia gigantea

Saguaro var oprindeligt Cereus giganteus, som betyder "giant kolonnen" og er relateret til en række mindre, søjleformet kaktus. I 1908, to kaktus specialister fra New York Botanisk Have omdøbte det til Carnegie, der finansierede en stor del af deres forskning. Saguaros er ikoner af ørken fauna. The University of Arkansas bemærker de kun lever i Sonoran ørkenen i Arizona, Mexico, tilstødende dele af Californien og Baja-halvøen. Selv om de er nemme at dyrke fra frø, behøver saguaros ikke begynde at gren, indtil de er omkring 75 år.

Asphodelaceae: Aloe

Nogle gange, pårørende synes meget forskellige, såsom aloe vera, kendt som fælles aloe og Kniphofia uvaria, kaldet Kniphofia eller rødglødende poker, som begge er medlemmer af Asphodelaceae familien. Selvom begge har poker-stil blomster på høje spikes, Aloe vera blade er kødfulde og savtakket versus Kniphofia s græs-lignende blade. Ikke alle aloe har frugtkoed blade. Mens fakkel liljer er hovedsagelig dekorative, aloe vera ofte dyrkes for sine medicinske egenskaber. Dens blade indeholder en gel anvendes topisk til at helbrede forbrændinger og andre hudproblemer. Taget internt, gelen fungerer som et afføringsmiddel. Mayo Clinic hjemmeside noter videnskabelig dokumentation til støtte begge anvendelser.

Crassulaceae: almindelig husløg

Almindelig husløg er en af ​​de mest almindelige sukkulenter i hjemmet haven. Sempervivum betyder "leve evigt" mens "techtorum" henviser til tagene. Historisk set har nogle kulturer dyrket disse planter på hustage, ifølge hjemmesiden The Succulent Plant Side. Nogle gange refereret til som "hus tag porrer," de er bedre kendt som "høns og kyllinger." Da de er dannet af de kronblad-lignende blade rosetter vokse sig større, de producerer mindre forskydninger. Det tager et par år for en roset til blomst, i henhold til Valg Frivillig Simplicity hjemmeside. Så selvom rosetten "høne" dør, dets "kyllinger" leve på.


relaterede artikler