Sådan installeres Half Brick asfaltudlæggere på Cement

December 14

Halvdelen mursten fliser er solide mursten, der er opdelt i halve. Disse pavers er installeret på cement ved hjælp thinset mørtel og sand og er lettere at arbejde med end almindelige mursten pavers. Den gennemsnitlige gør-det-selv kan installere en halv mursten fliser på cement i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

1 Snap chalklines på cementen til at repræsentere brolægger arbejde linjer. For at holde pavers square, måle off af fire sider af cement, og finde centrum. Tilslut center mærker ved hjælp af en chalkline. Linjerne skal krydse i midten af ​​cementen, dannes en stort kors på overfladen af ​​cementen med fire kvadranter.

2 Bland thinset mørtel i en fem-gallon bucket. Tilsæt en halv pose thinset mix til tre liter vand. Bland ingredienserne sammen med en pagaj blande lidt og boremaskine. Blandingen skal ligne pandekagedej. Hvis blandingen er for tør, tilsæt vand. Hvis blandingen er for våd, tilsættes tørt thinset pulver.

3 Spredt ud en fire-by-fire fods område thinset på cementen ved hjælp af en halv-tomme tandspartel. Begynd inde i en af ​​chalkline kvadranter i centrum, hvor linjerne skærer hinanden. Hæld thinset direkte fra spanden på cement, og distribuere blandingen jævnt. Den murske vil skabe halv-tommer hak, der jævnt vil absorbere halv mursten pavers.

4 Tryk mursten pavers ind i thinset, tilpasse pavers med chalklines. Placer flise afstandsstykker mellem fliser som du sætter dem. Brug en fire-fods niveau til niveau pavers. Når du har fuldført pavers, lad dem tørre i 24 timer.

5 Udfyld brolægger leddene ved hjælp af ydre fuger og en injektionsmørtel taske. Posen ligner en kage udsmykning pose. Fyld posen fra toppen, og pres injektionsmørtel ud enden, som er en lille halv-tomme spids. Placér spidsen mellem brolægger leddene, og tvinge fuger i fliser. Glat leddene med en mursten tommelfinger jointer, findes på enhver isenkræmmer.


relaterede artikler