Hvordan laver Tile Grout Look New

April 18

Hvordan laver Tile Grout Look New


Tile fuger er porøs og kan tiltrække skidt og snavs. Lær at gøre derhjemme injektionsmørtel reparation. Grout renere hjælper med at fjerne grimme opbygning og injektionsmørtel sealer kan forhindre fremtidige problemer. Lær om Recoloring og genskabe din injektionsmørtel, så det kan se ud som ny.

Instruktioner

Grout Cleaner

1 Bland en opløsning af blegemiddel og vand som anvist på flasken. Bleach er en god injektionsmørtel renere, fordi det er en kraftfuld iltningsmiddel og kan fjerne pletter fra flise fuger. Hvis du bruger farvet fuger, dog kan det fjerne noget af farven.

2 Prøv at købe en pulveriseret ilt blegemiddel produkt. Disse produkter er ofte let slibende. Den bedste måde at få resultater med en pulveriseret blegemiddel produkt er at blande det med lidt vand, indtil det er dejagtig og anvende det direkte til injektionsmørtel. Lad det trække et stykke tid og derefter bruge en tandbørste eller krat børste til at skrubbe hver injektionsmørtel linje. Efter det er gjort sit arbejde, skylle det væk med en moppe og nyd din funklende som nyt fuger.

3 Prøv en kombination fugemasse / farvestof. Disse produkter kombinerer en injektionsmørtel sealer med en recoloring produkt og er fantastisk til injektionsmørtel reparation. Nogle injektionsmørtel farver er mere modstandsdygtige over for pletter, og det er pletter, der gør fuger se ældre ud. Når fugemassen er konsekvent farvet i gulvet det bare ser renere.

4 Spørg producenten af din injektionsmørtel sealer. Bruge deres anbefalede metode til injektionsmørtel rengøring. Hvis du føler at du har brug for injektionsmørtel reparation eller en ny injektionsmørtel sealer, shoppe rundt. Der er ressourcer online for rabat injektionsmørtel sealer produkter og injektionsmørtel rengøringsmidler.

TIPS

  • Efter at have brugt nogen injektionsmørtel renere metode, skal du sørge for at genanvende din injektionsmørtel sealer for at forhindre fremtidige pletter.
  • Ved anvendelse af pulveriserede eller flydende klorvandsprodukter som fuger renere, skal du sørge for at undgå at indånde røgen eller tillade dem at komme i kontakt med tæpper eller tæpper.

relaterede artikler