Sådan Fix cigaret burns på et trægulv

November 13

En cigaret brænde i et trægulv, der forårsager en fordybning i overfladen vil skæmmer udseendet af hele gulvet. Det kan også forårsage mere alvorlige skader, fordi det skaber et brud i den beskyttende glans overflade af gulvet, potentielt tillade fugt at komme ind i træet, der forårsager forrådnelse. Fastsættelse af skade kræver, at depressionen blive fyldt, og toppet med plet og glans til at matche det eksisterende gulv. Sørg for, at træ kit du køber præciserer, at det kan farves.

Instruktioner

1 Brug et stykke 150 sandpapir korn til sand ud brænde mærket, at få alle sorte materiale fjernet fra indersiden af det. Børst støvet væk.

2 Tryk træ kit ind i depression med fingrene. Få det trykket i stramt og fylde det helt, så det lidt mounds op fra overfladen.

3 Brug din plastik spartel til at skrabe det mounded toppen af kit, så det er flad og endda med gulvet. Lad det tørre i otte timer.

4 Sand overflade kit glat med 220 sandpapir korn, meget let.

5 Brush bejdse over kit med en afsluttende pensel. Lad pletten sidde på overfladen i et minut. Tør den overskydende pletten med en klud. Vurdere farve, og gentag om nødvendigt for at få det den rigtige nuance.

6 børste på et tyndt lag polyurethan over reparationsområdet. Lad det tørre i otte timer. Buff det let med 220 sandpapir korn og derefter børste på et andet lag.


relaterede artikler