Hvordan at vide, hvis en Badeværelse Pipe Burst

January 6

Hvordan at vide, hvis en Badeværelse Pipe Burst


En burst pipe i badeværelset vil i sidste ende medføre materialerne understøtter strukturen i rummet, såsom undergulvet, nitter og Sheetrock, bliver klæg og rådne. Ikke kun gøre de bærende konstruktioner begynder at forringes, der er sundhedsmæssige bekymringer fra mug oprustning at bekymre sig om, en højere vandregning til at betale og et tab af vandtryk i hele hjemmet. Mens en burst pipe er skjult og derfor svært at diagnosticere, kan du stadig se for flere at afgøre, om du har en utæt rør.

Instruktioner

1 Sluk for alle vandhaner i hjemmet. Gå ind i badeværelset, og lyt efter rindende vand mellem væggene. Dette er en tegn på, at der er en burst eller utæt rør.

2 Sluk for vandvarmeren. Spørg alle i hjemmet til ikke bruge vand, som omfatter skylning toilettet, i en time. Gå udenfor og nedskrive nummer på din vandmåler. I en time tilbage at se, om tallene på vandmåleren har ændret sig. Hvis måleren er flyttet, og ingen bruges vandet, kan du have en utæt rør.

3 Kig langs badeværelset væggen for vand pletter eller misfarvning. Vand utæt bag muren ofte forårsager vand pletter.

4 Føl langs badeværelse væg eller gulv med hænderne. Områder i gulvet eller væggen direkte foran en brækket rør kan føles blød og fugtig.

5 Tænd hver vandhane i køkkenet og i andre badeværelser, og se efter et tab i vandtryk. Rør, der sprænges ofte vil bidrage til et tab af den samlede vandtryk i hele ejendommen.

6 Lugte luften for meldug og skimmel, forårsaget af tilstedeværelsen af fugt. I et badeværelse, kan denne ekstra fugt skyldes en utæt eller sprænges rør. Skimmelvækst ikke er umiddelbar, men kan tage flere dage eller uger at begynde at vokse.

7 Læs din vandregning. Et rør burst vil forårsage mere vand forbrug, ofte afspejles på din månedlige opgørelse.


relaterede artikler