Sådan bruges lucerne Straw i Veggie Garden

August 1

Når vokser en have skal du foretage en række forskellige opgaver for at sikre de vegitables slå ud store. Konstant lugning og dreje jord kan være vanskeligt arbejde, for ikke at nævne dårligt på ryggen. I stedet for at bære din krop ud, kan du bruge lucerne halm til at dække jorden omkring planterne. Halmen vil holde ukrudtet i at vokse og beskytte planter, du holder af.

Instruktioner

1 Køb lucerne halm fra en lokal havecenter eller en nærliggende lucerne landmand. Halmen kommer i store rektangulære bundter.

2 Placer lucerne i rækker, hvor du ønsker planterne til at vokse.

3 Opret et hul ud af toppen af lucerne. Placer anlægget i lucerne og dækker rodsystemet med det omgivende lucerne. Dette vil beskytte planten mod insekter og ukrudt, og stadig tillade den at absorbere vand.

4 Vand planterne lige som du ville, hvis de var i snavs. Der er ingen grund til at barkflis yderligere, og du vil ikke have at \ trække ukrudt, fordi der ikke vil være nogen. De rodsystemer vil fortsætte med at vokse i lucerne strå og i sidste ende kan trænge ned i jorden nedenfor.

5 Gød planterne, ligesom du ville have i skidtet. Gør dette ved at drysse gødningen omkring planten, og dække det med lucerne.


relaterede artikler