DIY Moderne Murals

September 12

DIY Moderne Murals


Ekspansiv toscanske udsigter forgyldt med gyldne sollys. Frodige engelske sommerhus haver set gennem et charmerende rustent port. Statelige buede sten døråbninger og tilskoddede land vinduer. Alle disse scener almindeligt inspirere dyre, indviklede, handpainted vægmalerier, der pryder væggene i hjem og lobbyer rundt omkring i verden. Et vægmaleri behøver ikke at være kompliceret eller dyrt for at imponere, dog. Tilføj en personlig "wow" faktor til dit hjem ved at oprette din egen vægmaleri med enkle, fed grafik og rene linjer til en omkostningseffektiv, moderne look.

Instruktioner

Solitary Tree Branch

1 Mal væggen et medium grøn nuance, enten en cool græs-grøn eller en gul-grøn til en fed look. For en frisk, lyse moderne vægmaleri, bruge en lysere grøn ligesom salvie eller seafoam. Tillad malingen tørre.

2 Tegn en gren frihånd, der starter i en af de nederste hjørner af væggen og forgrener sig ud diagonalt på tværs af muren til det modsatte hjørne. Skitse i mindre lemmer vokser fra grenen. Hvis du ikke er komfortabel freehanding, spore et billede af en gren på en transparent papir, ved hjælp af en markør, eller udskrive billedet; placere arket på projektoren og justere det projicerede billede, der passer til din smag. Trace billedet på væggen.

3 Mal gren i en brun af den samme tone og intensitet som den grønne på væggen; hvis du bruger en lys grøn, bruge en lys tan for filialen.

Ethereal Forest

4 Mal væggen en blød grå, grøn eller blå.

5 Skitse eller spore omridset af en høj, mager birk træstamme. Gentag træet over væggen, hælder nogle træer til den ene eller den anden til at tilføje sort. Hvis det er nødvendigt, skal du finde et billede af et birketræ og spore det på en gennemsigtighed ark; derefter forstørre det ved hjælp af en overheadprojektor.

6 Opret effekten af en ethereally silhuet skov ved at male træstammer i en næsten-hvid grå flere nuancer lysere end den væg farve. Hvis du foretrækker en tungere udseende, male stammerne en nuance eller to mørkere end væg farve.

Indrammet Silhouette

7 Udarbejde en "ramme" på væggen ved hjælp af malerens tape. For at centrere ramme på væggen, måles til midten af ​​væggen og gøre et mærke. Mål den samme afstand på hver side af midten mark - for eksempel, 1 ½ fødder - og gøre et mærke på hver side. Mål op og ned fra midten markere samme afstand - en fod, for eksempel - og markere hver kant. Brug et niveau for at tegne lige linjer, og placer tape på den udvendige kant af blyant linje. Fordoble bredden af ​​båndet for en bredere "ramme".

8 Mal væggen en base farve efter eget valg.

9 Rekrutter dit barn, ægtefælle eller en ven til at sidde på en skammel eller stå foran væggen; eller oprette et skulpturelt objekt som en urne, potteplanter palmer, fed-foret statue eller anden enkel, grafisk formet objekt på en skammel, stige eller bord. Shine en lys lampe på den person eller genstand, justering af positionen af ​​emnet efter behov for at passe ind i rammen.

10 Trace omridset af silhuet på væggen, holder inde i rammen tape.

11 Mal silhuet i sort, mørk brun eller en mørkere nuance af din væg farve. Alternativt, male silhuet hvid eller en lysere nuance af muren farve. Skræl tapen fra væggen, forsigtigt, for at afsløre den hvide kant på "ramme" til din silhuet.

TIPS

  • Hvis du bruger en overheadprojektor - som kan lejes hos din lokale leje butik eller endda et bibliotek - afmærk projektoren på gulvet og på bordet eller vogn hjælp afdækningstape, hvis du har brug for at flytte det mid-vægmaleri.
  • Opnå de reneste linjer til din vægmaleri s emne ved at indlæse op din pensel med maling. Brug valsen for store områder af farve og en kunstners pensel til mindre områder.
  • For at skabe den mest moderne udseende, begrænse dit samlede farvevalg til to eller tre kontrasterende nuancer. For eksempel, male base coat for din vægmaleri i en rig blomme lilla, og vælg en medium grå tone og en mørk trækul nuance for selve vægmaleri. For den enkleste, mest beroligende udseende, holde sig til flere variationer af den samme farve.
  • Kig omkring din plads til inspiration - uanset om farve ideer eller til genstand for vægmaleri. Noget med fed, enkle linjer ville oversætte godt ind i et vægmaleri. Undgå komplicerede eller indviklede billeder, som kræver masser af farver og detaljer arbejde til at reproducere. Simpelthen trukket, naturlige objekter skabe effekt og injicere friskhed ind i din moderne indretning.

relaterede artikler