Sådan Root Fig Tree Stiklinger

September 12

Figurerne er en sød, dejlig frugt, der ofte nydes som dessert. Figentræer kan formeres fra en skæring af en ønsket sort eller fra frø, der ikke normalt tilbyde en korrekt gengivelse af dets moderselskab. Det er let at udrydde fra en skæring, og frø er normalt ikke befrugtet, så førstnævnte er næsten altid bruges til at starte en ny figentræ.

Instruktioner

Root Skæring Direkte i jord

1 Vælg din skæring, enten friske fra et træ eller i køleskab fra en nabos eller vens træ. Det bedste tidspunkt at gøre skære frisk er i foråret, før bladene formularen.

2 Vælg et område i din have, der er lyssky, og forberede jorden. Jorden skal være næringsrig og fugtig. Tilføj et lag barkflis på toppen for at opretholde fugtighed. Fuld størrelse figentræer som solen; dog til at rode planten, for meget sol kan nemt brænde træet. Når rødderne indstillet, transplantation træet til et nyt område.

3 Bury hele længden af den skærende i jord bortset slutningen knop. Dette gøres bedst i det tidlige forår. Det skal udrydde sig selv og vokse hurtigt hele sommeren.

4 Hold øje med skæringen i de kommende uger. Vand, hvis jorden begynder at se tørt. Hvis bladene falder af, det betyder ikke at skære ikke rode. Check tilbage i en uge eller så at se, om nye blade er begyndt at spire.

Root Skæring i vand

5 Tag en frisk opskæring og placere den i et glas vand indendørs i en varm, let solrigt sted. Beskæftigelsesmaterialer direkte udendørs er rart, hvis det er den rigtige sæson, men i lavsæsonen er det bedst at starte indendørs. Hold øje på glasset og erstatte vand en gang om ugen eller deromkring. I fire til otte uger, bør du begynde at se rødder formgivning.

6 En anden indendørs alternativ er at pakke enden af opskæring i våde papirservietter, og sætte det i en forseglet klar plasticpose. Anbring i et varmt sted (f.eks over køleskab) i direkte solen. Forsøger at ignorere posen i mindst en uge for at lade dannes kondens et drivhus og opvarme skæringen. Hvis der er for meget kondensvand, åbne posen i et par timer. Du bør begynde at se rødder dannes i tre til fire uger.

7 Plant de indendørs stiklinger, der nu har meget fine rødder i vermiculit eller andre lys-, næringsrige jord. Lad rødderne udvikle mere fuldt ud i denne pottede miljø, og sørg træet får delvis sol og har fugtig jord.

TIPS

  • Selvom rode hormon ikke er nødvendigt, kan du bruge dette produkt, før det første trin i en af ​​de strategier.
  • Når du trimme din voksne figentræ i foråret eller klippe det tilbage til vinter nedgravning, er det et godt tidspunkt at udnytte beskæring til at skære eksemplar. Du kan holde stiklinger i en pose i køleskabet i måneder, før du prøver at udrydde dem.

relaterede artikler