Sådan Kill Bladlus Med Orange Oil

October 23

Sådan Kill Bladlus Med Orange Oil


Bladlus er små insekter, der lever af saften af ​​levende planter. De findes ofte på undersiden af ​​bladene, sædvanligvis i store grupper. Bladlus normalt ikke dræbe etablerede planter, men de kan bære plantesygdomme og i nogle tilfælde vil dræbe planter, der er følsomme over for bladlus spyt. Der er mange måder at ødelægge dem, men nogle af disse måder er giftige for mennesker og dyr. Orange olie er en økologisk bladlusbekæmpelse, der generelt betragtes som sikre.

Instruktioner

1 Soak skræl af to appelsiner i en liter vand. Lad skræl på i to uger. For at sikre at olien er økologisk, starte med økologiske appelsiner, selv om dette er valgfrit. Opløsningen omrøres jævne mellemrum for at hjælpe med at frigive olien. Brug skeen til at flade de peels mod siden af ​​beholderen, når du røre.

2 Mince et fed hvidløg og en medium løg. Sørg for at bruge økologisk hvidløg og løg, hvis du vil beholde den endelige løsning økologisk. Soak i en Quart af varmt vand i en time, hvorefter der tilsættes 1 tsk økologisk cayennepeber pulver og rør godt at skabe en hvidløg og peber te base for insekticid. Dette bidrager til at styrke effektiviteten af ​​den orange olie og vil dræbe lusene hurtigere end orange olie alene.

3 Bland 2 ounces orange olie med en liter vand og en kvart hvidløg og peber te. Strain ud faststofferne og hæld blandingen i en sprayflaske.

4 Spray direkte på bladlusene at dræbe dem. Dette vil kun dræbe insekter, det rører, så gentag sprøjtning vil være nødvendigt, når du ser skadedyr på dine planter.

TIPS

  • Du kan gøre hvidløg og peber te i en blender til at forsikre, at alt blander grundigt. Når det er blandet, skal den opbevares i køleskabet for at gøre det vare længere. Kassér når det viser tegn på at ødelægge.
  • Skær de orange peels i små stykker for de bedste resultater i frigivelse af de æteriske olier. Du kan også købe orange olie i stedet at gøre det, men hvis du vil beholde din spray organisk, sørg for at bruge økologisk olie.
  • Undgå at bruge på meget sarte planter, da det kan medføre bladene til at brænde i nogle tilfælde. Test blandingen på det ene blad før at anvende det til hele anlægget. Vent mindst en dag efter anvendelse og kontrollere bladet for brune pletter eller andre tegn på skader. Hvis du ser nogen problemer, må du ikke sprøjte denne blanding på resten af ​​anlægget.

relaterede artikler