Hvordan at slippe af en Skunk i din garage

October 10

Hvordan at slippe af en Skunk i din garage


Stinkdyr er nataktive dyr, der forbliver skjult i løbet af dagen og kommer ud i verden efter skumringen. Nogle gange vil de vandre for tæt på de menneskelige boliger, især hvis de lugter mad eller har brug for et sted at skjule eller reden. Hvis du finder en i din garage en dag, ikke panik. Der er et par ting, du kan gøre for sikkert at fjerne skunk og sende ham på hans vej.

Instruktioner

1 Åbn garageporten lige omkring solnedgang, og drys lidt mel eller kridt over tærsklen. Dette er den tid, en skunk er aktiv. Tjek jævnligt for spændende fodspor i melet eller kridt. Dette vil indikere, at skunk har forladt garagen. Når han har forladt, lukke eventuelle indgange han måtte have i vægge eller loft, og luk garageporten.

2 Åbn garageporten og placere et spor af foder eller fødevarer krummer fører udenfor. Hvis en skunk gemmer sig, vil maden trække ham ud. Når han har fulgt sporet og forlod garagen, lukke garageporten og lukke alle andre mulige indgange, så han ikke kan vende tilbage.

3 Bland en opløsning af otte oz. med almindelig opvaskemiddel, otte oz. af ricinusolie og en gallon vand, og sprøjte det omkring det område, hvor skunk bor. Denne løsning vil trække skunk ud af skjul. Vær sikker garage døren er åben, så han kan forlade sikkert.

4 Læg et par ammoniak gennemblødt klude rundt om indvendige omkreds af garagen. Dette er en lugt, der afviser stinkdyr, og de vil bevæge sig væk fra lugten ret hurtigt.

TIPS

  • Hold børn og kæledyr væk fra garagen ved anvendelse af produkter såsom ammoniak.
  • Forsøg aldrig at fange skunk i garagen. En skræmt skunk vil sandsynligvis spray.