Sådan Fold en serviet på en Middagstallerken at tjene en skål suppe

August 13

Sådan Fold en serviet på en Middagstallerken at tjene en skål suppe


Når du tjener suppe til en formel middag og ønsker en attraktiv præsentation, eller du er bare tjener dig selv suppe og har brug for at balancere det på en plade, så du trygt kan håndtere den varme skål, bør en foldet serviet placeres mellem middagstallerken og suppe skål. Du er nødt til at folde det på en måde, der både vil se attraktiv og hjælpe med at holde skålen i ro, når du tjener suppen. Den "artiskok" eller "lotus" serviet fold anbefales af Culinary Institute of America for netop sådan et formål.

Instruktioner

1 Spred din serviet fladt ud på et bord eller en anden glat arbejdsflade. Hvis din serviet har ret og vrang, læg den højre side nedad.

2 Fold serviet i halve vandret, tryk langs folden med fingrene og åbn serviet op igen. Gentag, folde servietten i halve lodret. Dette vil efterlade dig med vandrette og lodrette foldelinjer, der skærer på midtpunktet af bindet.

3 Fold hvert hjørne af bindet til midtpunktet ved hjælp af foldelinierne som en guide. Tryk langs hjørnet foldes ned med fingrene, men denne gang forlade stoffet foldes over. Du skulle nu se på en diamant form med sider af lige lange.

4 Tag hver af de fire yderste hjørner af diamant form og fold dem over at møde midtpunktet af bindet. Tryk langs folderne med fingrene. Du skulle nu se en kvadratisk form.

5 Tænd pladsen i løbet, og sørg for at holde de foldede dele på plads. Igen, fold hver af de fire hjørner over til midtpunktet af pladsen, og tryk folderne på plads.

6 Hold de fire foldede-over hjørner, der mødes i midten af bindet med venstre hånd. Med din højre hånd, nå under en af ​​de yderste hjørner af servietten, greb stoffet og trække den over hjørnet på forsiden af ​​bindet. Gentag med de tre andre hjørner. Den kronblad-lignende udvendige lag i hvert hjørne bør forblive på plads af sig selv.

7 Anbring bindet, flade nedad, i centrum af en plade, middag og placere suppen skål på toppen af bindet således, at hjørnerne er afsløret, men presses centrum i.

TIPS

  • Hvis din serviet er lavet af bomuld eller hør, tryk det godt med et varmt strygejern, før folde det.
  • Denne foldning metode fungerer bedst med en stor, firkantet serviet.

relaterede artikler