Sådan Udbrede en Lilac Tree

December 12

Lilac træer er duftende, attraktiv og overraskende nem at passe. Ligesom mange planter, moderen træet producerer udløbere - nogle gange kaldet "suckers" - der kan fjernes og plantet et andet sted, så du kan vokse syrener hvor som helst du har brug for en plet af farve. Hvis du ønsker at udbrede et lilla træ, den bedste måde at gøre det på er at starte stiklinger. Du kan gøre dette i en urtepotte, men lilla udløbere er helt glad for at blive sat lige ned i jorden.

Instruktioner

Sådan Udbrede en Lilac Tree

1 Forbered hullerne (eller urtepotter), hvor dine stiklinger vil gå ved at lave et hul bred nok og dybt nok til rødderne til at sprede sig komfortabelt.

2 Dig forsigtigt ned på bunden af træet, du ønsker at udbrede, indtil du kan se rødderne.

3 Brug neglesaks til at afskære så mange skud som du har brug for, at være omhyggelig med at sikre hver skæring har rødder vedlagt.

4 Anbring stiklingerne i det hul, du forberedt og forsigtigt dække rødderne, hvilket efterlader en 1/2-inch depression omkring rødderne for vand til pool.

5 Vand de nye stiklinger grundigt uden iblødsætning dem.

6 Placer barkflis på jorden rundt omkring de nye stiklinger til at holde fugt i, og derefter vand dine nye stiklinger hvert 3 til 5 dage.

TIPS

  • Hold rødderne af dine stiklinger fugtige ved at sætte dem i en lille gryde med vand eller vermiculite, hvis du ikke kommer til at plante dem igen med det samme.

relaterede artikler