Hvad er en Heath Plant?

September 29

Heder er groundcovers eller lave buske, der producerer farverige blomster og blade, hvilket gør dem egnede til haver. De opstod i tex Cape-regionen i Sydafrika og Middelhavsområdet.

Egenskaber

Heder vokser langsomt som en evergreen bunddække og producere blomster i vinteren eller foråret, afhængigt af sorten. De vokser bedst i fuld sol og behøver veldrænet jord med organisk stof.

farver

Mere end 100 kultivarer eller hede findes med blomster spænder fra pink til hvid til rød. Afhængig af sorten, kan bladene også være så attraktive som blomsterne, hvis farve varierer fra mørk grøn til lime grøn til gul til bronze.

Omsorg

Hedeplanter kræver ikke meget vedligeholdelse for at vokse. De har brug for lidt gødning og tåler alkaliske betingelser. De får gavn af lejlighedsvise foråret trimning involverer fjerne de brugte blomster og afdelingskontorer tips.

Eksempler

Den mest almindelige hede fabrik i USA er forår hede, som også er kendt som bjerg, vinter eller sne hede. Amerikanerne også dyrke dorset hede, snoet hede, cross endivie hede og Mackay s hede. Den lilla hede, også kendt som klokke lyng, almindeligvis vokser i Vesteuropa.


relaterede artikler