Ideer om Hillside Landskabspleje med en terrasse

March 23

Ideer om Hillside Landskabspleje med en terrasse


En terrasse oprettes, når et område med kuperet terræn er anlagt til at danne en serie af trin-lignende hævede platforme. Terrasser er blevet brugt af forskellige kulturer i tusinder af år for at forhindre erosion, mens du tænder stejle bjergskråninger i landbruget rum. De anvendes ofte nu som en arkitektonisk ekstraudstyr, der giver en glat overgang mellem en have og et hus eller anden bygning, da det kombinerer elementer af begge.

Brug Attraktive Materialer

En terrasse vender de naturlige konturer af en bakke i niveau trin. Dette opnås ved at grave ind i bakken ved forskellige højder og bygge støttemure at forhindre den udsatte jord fra udhuler. Forskellige materialer kan bruges til dine støttemure. Træ, såsom logs eller jernbanen bånd, kan anvendes, men en ned side er, at det skal udskiftes en gang imellem, da den rådner eller splits. En mere holdbar løsning er sten, enten i form af blokke skæres af en fabrikant til at låse sammen eller natursten monteret sammen og holdes af mørtel.

Forskøn med planter

Når du har konverteret en bjergside til en terrasse, vil du ønsker at plante nogle vegetationen at forbedre sit udseende. Du kan holde det simpelt, plantning græs på hvert niveau, eller du kan være mere kreativ. Når de slår rod, kan buske og buske blive endnu mere lav vedligeholdelse end græsplæner, da de kun skal lejlighedsvis trimning, mens en græsplæne brug for regelmæssig klipning. Du kan yderligere forbedre udseendet af terrasser ved at plante blomster at tilføje farve til en ellers almindelig udseende landskab. Undgå at plante træer. Deres rødder kan ødelægge støttemure.

Tilføj nogle tilbehør

Tilføj trin mellem niveauer for at forbedre adgangen til forskellige områder af terrassen. Placer bænke på terrassen, hvor du, din familie, og gæsterne kan sidde og nyde udsigten. Installer et vandingsanlæg til vegetationen på terrassen. Tilføj et springvand ved foden af ​​terrassen til at tjene som et knudepunkt mellem terrassen og huset.


relaterede artikler