Sådan Plant under træer

March 24

Du kan føje til den ser ud i din værftet eller haven ved at plante blomster, vinstokke, blade og bunddække i bunden af ​​modne træer. Plantning under træer kan være vanskeligt, da du skal have den helt rigtige betingelser for planterne at overleve den dybe skygge og tør jord til stede under de fleste træer. Her er hvordan du med succes kan plante under træer på din ejendom.

Instruktioner

1 Identificer hvilke arter af træ, du er ved at plante under og lære om dens rodsystem. Nogle træer har meget lavvandede feeder rødder, der kan blive beskadiget, hvis du for meget at grave.

2 Vælg planter egnet til dyb skygge såsom Hostaer, taks, liljekonval, kristtorn og vedbend. Planter, der er hjemmehørende i dit område er at foretrække, da de er vant til at konkurrere med de træer, der vokser i din region.

3 Træk eller grave ud enhver uønsket vegetation, der allerede er til stede under træet.

4 Tilføj voluminøse organisk materiale til jorden ved foden af træet til at holde mere fugt.

5 Gør din plantning under træer i efteråret, hvis det er muligt. Dette udnytter ekstra sol på grund af bladene falder af træerne.

6 Plant løg under løvfældende træer som bøg, avnbøg, birk og eg. Bladene på disse træer typisk begynde spiring efter løgene har blomstret, hvilket giver dem masser af sollys.

7 Barkflis omkring dine nye beplantninger. Sætte en tyk 2 til 4 inch lag, som vil hjælpe med at holde i fugt.

8 Vand planterne under et træ oftere og mere grundigt end du gør for andre planter i din have. Træer bruge en stor mængde vand og jorden omkring deres rødder tendens til at være tør.


relaterede artikler