Ideer til Making Wall Hylder

March 19

Med plads altid på en præmie i husholdninger, reoler er et godt alternativ til opbevaring. Wall reoler ideer er kreative og tilføje en ny touch til ethvert rum. Tilføjet rum skabt af væg hylder løser problemerne med diverse poster, der normalt ligger rundt omkring, såsom billeder, ure eller kurve.

plads

Anywhere er der en åben plads på en væg, vedhæfte en væg reol til væggen. Reoler kommer i forskellige størrelser, der er monteret på væggen. Træ korn, hvid, sølv og grå finish er tilgængelige. Bracket stilarter er tilgængelige som godt. Bracket stilarter, som gør hylden ligne det er frit flydende, omfatter smedejern og træ.

Corner Hylder

Corner hylder inkorporerer lidt brugt plads i hjørnet. Træ hjørne hylder er op til fem hylder højt og er almindeligt træ eller smedejern. Denne stil er god i et soveværelse eller stue. En spisestue fordele fra denne stil så godt at vise antikke stemware eller retter.

Opret en væg dekoration ud til lagerplads ved at placere tre eller flere hylder i et tilfældigt mønster på væggen. Levende planter, fotos, stearinlys og tingeltangel kan vises.

Andre emner

Overveje andre elementer til væg hylder. For eksempel en væg vin rack er fremragende i badeværelset. Fastgør vin rack til væggen, rul et håndklæde op og sted i hvert hul. Dette rum saver skaber tiltrængt plads i badeværelset.

Mens i badeværelset, forankre en fuld-størrelse (5 feet tall) reol til væggen. Vedhæft et dekorativt ark til siderne af hylden og tidligere åben hylde er nu brugbar som en multi-differentieret badeværelse kabinet. Mange ting kan opbevares i denne enhed. Toilet artikler, ekstra toiletpapir, ekstra håndklæder, håndklæder og vaskeklude vil hurtigt fylde væg enhed.

mælkekasser

Plastic mælkekasser i flere farver og er knyttet til hinanden med vinyl snap strimler er fremragende i et børneværelse. Fastgør kasserne til væggen i barnets højde. De holder bøger, udstoppede dyr, bil samlinger, dukke samlinger eller andre vigtige emner er vigtige for et barns liv. Efter alt, børn er stolte af at vise deres ting.