Installation Pull-Down Attic Stairs

September 10

Kom godt i gang

Installation af pull-down loftsrum trapper kan gøres på mindre end en time, hvis du planlægge og bruge en hjælper. For at starte, skal du placere pull-ned ad trapper på loftet, orienterede ligesom de vil være, når installeret.

Støtte til Stairs

Skrue to 1x4 understøtter fra den ene side af åbningen til den anden. Brug kvart-tommer afstandsstykker, så brædderne ikke flugter med loftet, men afsige en kvart tomme under den. Med din hjælper opholder nedenunder, klatre ind på loftet og skub drop-ned ad trappen i åbningen i loftet, så de hviler på de to støtter, du har installeret.

Fastgørelse af Stairs

Centrer trappen i åbningen fra side til side. Placer hængsel side af trappen direkte mod framing medlem af åbningen. Skru gennem rammen af ​​drop-ned ad trappen i indramning medlem, forskyde skrue placeringer. Placer fire skruer her som denne side af loftet trappen vil modtage den mest pres. Shim efter behov og placere tre skruer i hver af de øvrige tre sider.

Efterbehandling

Har din hjælper skrue støtterne og udfolde loftet trappen. Trim bunden af ​​trappen til den rigtige højde til din loft. Endelig installere trim støbning rundt om rammen af ​​trappen for at dække hullet mellem rammen og kanten af ​​loftet åbning. Brug den samme form for trim støbning fundet på dørene i rummet med drop-ned ad trapper for at opretholde et look med resten af ​​rummet.


relaterede artikler