Sådan Design Ranch Gates

March 16

Sådan Design Ranch Gates


Well-planlagte brede porte gør en fed erklæring om ejendom grænser ved en indgang eller udgang. Disse porte skabe en officiel demarkationslinje om besøgende, men de kan se visuelt tiltrækkende og indbydende samt. Metal eller træ porte med et billede fra naturen, såsom konturer af heste eller træer, vil se passende for ranch porte. Stærke materialer, der kan modstå en masse brug er kritiske, dog. Brede porte skabe mere stress på rammer og hængsler. Ranch porte skal holde i mange år med grundlæggende vedligeholdelse, hvis gode materialer anvendes i første omgang.

Instruktioner

1 Mål porten plads. Give plads til kolonner eller indlæg på hver side. Planlæg at bruge dobbelt porte, der hver især 4 til 8 fod bred med et låsesystem i midten, hvor portene mødes.

2 Skitser den ideelle gate system til visuel appel. Brug et symbol fra ranchen eller gården, hvis du kan lide, på hver port. Opret rammer metal og tilføje træ billeder skåret fra cedertræ, for eksempel. Spørg en metal specialist til at hjælpe med at skabe et særligt design med scroll arbejde eller familiemæssige initialer som en anden mulighed.

3 Planlæg stolperne eller kolonner. Byg blok kolonner af betonblokke eller brandhærgede blokke dækket med stuk eller mursten, for eksempel. Brug tunge runde eller firkantede metal indlæg sunket i 3 fødder af beton som en anden mulighed. Brug ikke træpæle, fordi træ ikke kan modstå gate hardware over tid ligesom metal eller betonkonstruktioner.

4 Køb hardware til at understøtte porten. Installer en i jorden metal sokkel, hvor portene mødes. Brug dette stik til at modtage en gate drop-down bar til at holde portene lukket, når det ønskes. Tilføj en tunge låsesystem eller automatisk nøgle-mindre lås, hvis nødvendigt.

5 Tilføj særlige sikkerhedsfunktioner for at føre tilsyn beskyttelse. Installer et kamera i nærheden af ​​porten i et træ, for eksempel til at se for uvelkomne gæster. Tilføj et højttalersystem til at tale fra huset eller en anden bygning til dem som ønsker indrejse ved gaten. Brug bevægelsesdetektor lys eller alarmer for at forbedre sikkerheden yderligere, hvis det ønskes.


relaterede artikler