Sådan Sand Lap Siding

July 13

To typer af sidespor findes på boliger ældre end 100 år: lap sidespor og cedertræ ryste. Cedar shake sidespor er afskårne stykker cedertræ som er naglet til den side af huset i to lag for at skabe en vejrbestandig belægning. Lap sidespor er det sidespor, der mest moderne vinyl sidespor er designet efter. Lap sidespor er mere almindeligt, fordi det holder længere og er nemmere at passe end cedertræ ryste. Den eneste tilbageslag med skødet sidespor er behovet for at male sidespor for at holde det ordentligt beskyttet og ser nye.

Instruktioner

1 Layout den store tarps under området for sidespor klar til slibning. De store tarps gør rydde op nemmere når slibning er færdig. Den tarps kan tapes til den side af huset for at hjælpe maling og støv ramte tarps.

2 Brug maling skraber til at fjerne eventuelle løse maling chips. Malingen skraber må ikke fjerne alle de løse maling. Brug ikke hjørne eller hård kant af skraberen; dette vil ar træet.

3 Hold sander så kanten er parallel med skødet af sidespor. Båndsliberen vil ændre formen af ​​sidespor hvis den holdes på ét sted for længe.

4 Anbring slibemaskine på sidespor og presse på aftrækkeren eller switch. Båndsliberen vil fjerne store mængder af maling og træ hurtigt. Må ikke over-sand sidespor. Drej ikke sander på kanten.

5 Sand hjørner og nederste kant omgange med detaljer Sander. Den detalje sander vil fjerne malingen og andet affald langsommere end båndsliberen, men med mindre potentiale for skader. Båndsliberen kan bruges af en erfaren person til sand bunden af ​​omgange.

TIPS

  • Finere sandpapir vil tage længere tid at slibe, men giver en glattere finish.
  • Husk at udfylde eventuelle huller og sand før malerarbejde.
  • Start i toppen af ​​hvert afsnit og arbejde ned.
  • Støv masker vil bidrage til at forhindre støv og maling chips fra at gå ind i arbejdere mund og lunger.
  • Båndsliberen kan ændre formen og størrelsen af ​​sidespor hvis venstre kører på ét sted for længe.
  • Vær forsigtig, når du betjener elværktøj.
  • Vær forsigtig, når du arbejder fra en stige

relaterede artikler