Sådan Udbrede Prydplanter

March 13

Formerings prydplanter, også træer, græs eller buske, kan gøres på en af ​​to måder. For græs, blomster og buske, er det lettest at formere fra frø eller udplantningsplanter købt fra et havecenter; for træer, købe en skæring af et ungt træ og starte med, da det er meget sværere at vokse et træ fra et frø. Voksende dine egne prydplanter vil tilføje en stor skønhed til dit hjem og haven, men udbredelsen af ​​disse planter kræver dig at sætte tid og pleje i at sikre dine planter har ret vækstmedier, vand og placering.

Instruktioner

Sådan Udbrede Ornamental Græsser, blomster eller Buske

1 Vælg de frø du ønsker for din prydplanter. Brug af høj kvalitet frø købt fra et havecenter, da de har en højere sandsynlighed for succesfuld vækst.

2 Fyld små plantageejere med en endnu blanding af perlit, tørvemos og pottemuld. Hver plantageejer bør være omkring 2 1/2 square inches. Planter skal overføres til større potter før de transplanteres udendørs.

3 Lav et hul i plantning medier af hver potte med en blyant eller halm. Placer frøene i hullerne, du har foretaget og dække dem med plantning medierne.

4 Brug en sprayflaske til at fugte jorden. Vand dine planter mindst en gang hver dag; Jorden skal være let fugtig at røre ved. Pas på ikke at over-vand dine planter, da frøene kan drukne.

5 Placer plantageejere under vokse lyser i et godt ventileret rum med en temperatur, der er konsekvent mellem 60 og 75 grader Fahrenheit. Dette vil tilskynde planterne til at spire.

6 Hold planter indendørs før de har vokset i mindst en måned. Må ikke overføre dem udenfor indtil slutningen af ​​foråret for at undgå frostskader.

Sådan Udbrede prydtræer

7 Brug stiklinger, der er 6 til 8 inches lang. Stiklinger vil variere i størrelse eller farve afhængig af arten; konsultere en have ekspert eller havecenter medarbejder om den bedste form for skæring.

8 Forbered en lille plantageejer med en endnu blanding af Perlite og pottemuld. Stick en blyant ind i plantning medier til at skabe et sted til skæring.

9 Trim alle blade og vækster ud af de nederste 2 inches af din skæring. Det er her rødderne vil vokse fra.

10 Dyp den nøgne ende af opskæring i hormon pulver for at fremme rodvækst. Tap overskydende pulver væk fra skæringen.

11 Placer skære ind i plantning medier og pakke jorden omkring det at holde den oprejst.

12 Mist træet skæring med vand en gang hver dag. Opbevar det i et rum, der er 60 til 75 grader Fahrenheit, og hvor træet vil modtage fire til seks timers direkte sollys hver dag, eller placere den under en vokse lys.

13 Placer et ark af plast over toppen og to sider af såmaskinen at skabe fugtighed i træet.

14 Flyt skæring til en større potte, efter at den har været stigende i to til tre måneder. Hold træet inde i et helt år, før du transplantation det udendørs.


relaterede artikler