Fire Sprinkler Check List

August 9

Fire Sprinkler Check List


Før du ringer branden marskal kontor eller en professionel sprinkler entreprenør til at anmode om en inspektion, er det en god ide at udføre en selv. På denne måde kan du køre en check på alt udstyr, og udskift eventuelle beskadigede eller manglende dele. Forberedelse på forhånd vil hjælpe dig passere inspektionerne første gang, så du sparer tid, penge og anden inspektion.

Check tilgængelighed

Sikre, at du kan nemt få adgang til alle ventiler og målere til reparation, test og inspektioner. Tjek dem selv, og mens du gør det, se, at du kan komme til alt godt nok, så du vil være i stand til at reparere den.

Tjek Møbler Højde

Tjek at sikre alle møbler, skabe og arkiveret kasser er mindst 18 inches under sprinkler hoveder, for at forhindre dem i at blokere vandet spray.

Kontroller for Dele

Enhver bygning med et sprinklersystem bør også have ekstra sprinklere lagret i bygningen, samt en sprinkler skruenøgle.

Tjek for skader

Undersøg sprinklere selv, på udkig efter nogen, der er blokeret, malet over eller beskadiget. Udskift beskadigede eller malet over hoveder før en inspektion.

Kontroller Ventiler

Sørg for at alle reguleringsventiler på brand sprinklere er sat til "åben". Lukkede reguleringsventiler vil ikke tillade vand ind i systemet, hvilket gør sprinkleranlægget ubrugelig, hvis en brand opstår.

Kontroller Målere

Undersøg, om målerne registrerer trykket i systemet. Uden den rette vandtryk, vil vandet i systemet ikke bevæge sig eller kun bevæger sig langsomt, og der vil ikke være nok vand kommer fra systemet at slukke en brand.

Tjek Main Drain

Den vigtigste afløb skal placeres i et område, hvor den kan åbnes og drænet uden at forårsage nogen vand skade på ejendommen.

Kontroller Alarmer

Tjek alarmen ved at åbne enten inspektørens test ventil --- i slutningen af ​​systemet --- eller alarm ventil i systemet riser. Sørg for, at der lyder en alarm, når systemet flyder.

Tjek meddelelsespanelet

Kontroller at sprinklerne overvåges for brandalarmer og at strømmende vand vil underrette brandvæsenet og din alarm selskab.


relaterede artikler