Kenmore Opvaskemaskine Ultra Wash Stille Guard 3 installationsvejledning

February 12

The Kenmore Ultra opvaskemaskine med Quiet Guard 3 tilbyder en næsten lydløs opvask oplevelse. Opvaskemaskinen har en række funktioner i tillæg til den tavse vaskecyklus. Installation af Kenmore Ultra opvaskemaskinen i dit hjem vil ikke kræve meget tid, og når du har installeret det, kan du betjene det samme.

Instruktioner

1 Sluk den elektriske breaker for kredsløbet, der vil drive Kenmore Ultra opvaskemaskinen magt.

2 Indstil opvaskemaskinen på et fladt stykke pap fra transportkassen. Dette vil forhindre dit gulv bliver ridset, når du flytter enheden på plads.

3 Skub afløbsslangen, der er forbundet til opvaskemaskinen i afløbet hul i kabinet, feeds til din køkkenvask. Hullet er normalt tæt på bagsiden af ​​væggen og vil være på den side panel af din fryser. Hullet fører fra det sted, hvor opvaskemaskinen vil blive placeret til området under din køkkenvask; det er en udskæring i kabinet.

4 Saml de elektriske ledninger fra elektriske boks placeret mod bagsiden eller siden, af skabsplads. Der bør være en sort ledning, hvid tråd og jordledning. Læg ledningerne på jorden i kabinettet rum, hvor opvaskemaskinen skal placeres.

5 Scoot opvaskemaskinen tilbage på plads. Saml de elektriske ledninger, som du fastlagt i trin 4, og derefter trække dem ud fra rummet under opvaskemaskinen. Opvaskemaskinen ikke hvile på gulvet, så du har adgang til ledningerne under den.

6 Drej nivellering ben mod uret for at hæve opvaskemaskinen op for at møde skabet top.

7 Skru monteringsbeslagene ind i køkkenbordet. To monteringsbeslag er knyttet til opvaskemaskinen top. Sæt skruerne og brug en stjerneskruetrækker til at drive dem på plads. Hvis du ikke har huller allerede i køkkenbordet, skal du bore to huller, hvor monteringsbeslag linje op til køkkenbordet.

8 Fastgør afløbsslangen til din renovationsafgifter, eller køkken drænledning, stram derefter klemme på slangen med en flad skruetrækker. Slangen vil glide over enden af ​​drænrøret, så vil du spænde klemmen.

9 Træk de elektriske ledningstråde gennem hullet i opvaskemaskinen samledåse og stram stammen release møtrik, der vil holde ledningerne på plads. Samledåsen vil være under opvaskemaskinen og er lavet af metal.

10 Tilslut den hvide ledning fra dit hjem til den hvide ledning, der løber fra opvaskemaskinen, og tilslut den sorte ledning til den sorte ledning. Fastgør dem ved hjælp af wire nødder på spidsen af ​​ledningerne.

11 Skub jordledningen omkring skruen på krydset bord, og stram skruen for at fastgøre det.

12 Line up dækpladen over toppen af krydset boksen, så skru den på plads.

13 Fastgør vandforsyningen linje, der løber fra dit hjem til vandventilen under opvaskemaskinen. Twist forbindelsen bolt at sikre det. Du kan få brug en skruenøgle til at sikre, at det er stramt.

14 Line støtteplade op til bunden af opvaskemaskinen, så skru den på plads. Den støtteplade er inkluderet i din opvaskemaskine.

15 Drej vandforsyningen til opvaskemaskinen, så vende breaker switch til at levere strøm til apparatet. De vandforsyning drejeknapper er normalt under køkkenvasken.


relaterede artikler