Sådan Design en moderne hjemmekontor

May 2

Sådan Design en moderne hjemmekontor


Næsten 40 procent af amerikanerne gøre i det mindste nogle af deres arbejde i en derhjemme kontor, så det er givet, at du skal have dit kontor til at være behageligt, effektiv og moderigtigt. Design at moderne hjemmekontor behøver ikke at være svært, hvis du tager et par vigtige aspekter i betragtning, når du planlægger rummet.

Instruktioner

1 Vælg den ideelle placering til dit moderne hjem kontor. Du bør vælge et sted, hvor du er komfortabel; Overvej den omgivende temperatur i rummet og den naturlige belysning af området. Beslut hvis dit hjem kontor har brug for en dør til at fremme privatlivets fred eller hvis det kan være åben for omfavne den naturlige hum af rummet.

2 Sørg for tilstrækkelig belysning for at undgå øjnene og træthed. Prøv at finde en balance mellem naturligt lys fra vinduer og kunstigt lys, som ydes af ophængt inventar og stående lamper. Arranger lyskilder i forskellige steder rundt dit moderne hjem kontor for at reducere de direkte skygger. Med en lyskilde over din umiddelbare arbejde station, og på begge sider, din produktivitet vil forbedre.

3 Vælg de farver til dit moderne hjem kontor omhyggeligt som forskellige nuancer af farve påvirker din personlighed og humør forskelligt. Cool farver som grå, dæmpede blues, og naturlige greens præsentere en beroligende, poleret effekt, mens lys pink, perle og lysegrå komfort og giver varme. Overdrevent lyse farver kan være meget stimulerende og kan vise sig distraherende.

4 Vælg møbler, der er komfortable og trendy, men ikke slouchy til dit moderne hjem kontor. Skrivebordet bør være høj nok til, at dine håndled kan hvile behageligt på tastaturet; dine fødder skal nå gulvet, når du sidder i stolen. En lille ende bord og gæst stol er tilstrækkelige for små virksomheder, men større virksomheder bør have en separat kontor til at underholde flere gæster i.

5. Sørg for, at du har tilstrækkelig lagerplads til dine behov. Afhængig af din type arbejde, kan dine opbevaringsbehov være minimal eller store. Ideelt set ville enhver moderne hjem kontor har et arkivskab til opbevaring af månedlige regninger og fakturaer. Andre opbevaringsbehov kan blive mødt med specialiserede skabe, kroge til hængende eller kraftige hylder.

6 Udstyr din moderne hjem kontor med en computer og de ​​anbefalede periferiudstyr (mus, højttalere, tegning tabletter) og en god kvalitet printer. Dårlig printer kvalitet kan ses i udskrevne arbejde, så det er tilrådeligt, at du investerer i en god maskine. Mange printere nu er udstyret med fax, kopimaskiner og scannere, hvilket gør pladsbesparende en leg.


relaterede artikler