Florida tropiske frugttræer

May 18

Florida tropiske frugttræer


Florida klima er varmt og fugtigt, med høje temperaturer på 90 grader Fahrenheit og luftfugtighed over 50 procent almindeligt for seks eller flere måneder af året. Rigelig solskin og det tropiske klima gør Florida et ideelt sted for dyrkning af en bred vifte af tropiske planter, herunder en række tropiske frugttræer. Mange af disse vokser ikke andre steder i USA.

Guava

Guava (guava L.) er en indfødt frugt af de amerikanske troperne. Guava dyrkes kommercielt i USA i Florida, Hawaii og Puerto Rico. Guava træer er single eller multi-trunked og vokse til et modent højde på omkring 20 fod. Barken er en broget grøn-brun og 3- til 7-tommer-lange blade er takkede kanter og fremtrædende blodårer på undersiden. Guava frugt er oval til rund-formet med små, brune frø. Den aromatiske, sød-tærte aromatiseret frugt vejer fra 1 til 48 ounce og hudfarve intervallerne mellem grøn og gul. Guava træer er godt tilpasset til at vokse i Florida, da de foretrækker temperaturer på 73 til 82 grader Fahrenheit.

Mango

Mango (Mangifera indica L.) er en indfødt tropisk frugt i Indien og Sydøstasien og dyrkes i de tropiske og subtropiske lavland i verden. Frugten er kommercielt dyrkes i den sydøstlige og sydvestlige områder i Florida. Mango træer er stedsegrønne og vokse til et modent højde på 30 til 100 fod med en symmetrisk, afrundet baldakin. Den 6- til 16-tommer-lange blade er læderagtige og mørkegrønne og frugten er klassificeret som drupe. Mango er forskellige i form, farve, smag og størrelse afhængig af sorten. Huden er læderagtig og frugten er sød og gelé-lignende med en enkelt nyre-formet frø i midten. Mango træer er tilpasset varme, tempererede områder og har ingen tolerance for kold; de er tilbøjelige til at skade eller død ved temperaturer under 40 grader Fahrenheit. Mango træer kan formeres nemt med frø eller vegetativt.

papaya

Papaya (Carica papaya L.) er også nævnt som pawpaw og du du. Frugten er en indfødt af Mellemamerika og sydlige mexicanske lavland og vokser helt i tropiske og subtropiske områder. Papaya træer er single-trunked med en moden højde på omkring 33 fod med store, kortvarig, palmate-fliget løv. Frugten er en ægformet bær, omkring 20 lbs. med en tyk hud, sød orange kød og mange små, sorte frø. Træet vokser bedst i områder med 70- til 90-grader Fahrenheit temperaturer og har ingen tolerance for kulde eller høj vind. Papaya træer kan let formeres med frø.


relaterede artikler