Tag Gutter Rengøring Værktøj

October 30Rengøring af tagrender er en opgave, som de fleste husejere frygter; dog skal du rense dine tagrender fra til tid, fordi organiske materialer gradvist kan akkumulere inde i tagrender og forhindre regnvand fra aflede fra dit hjem. Hvis du tillader resterne at opbygge, kan dit hjem opleve vandskade, fundament problemer og andre strukturelle problemer. Holde de rigtige værktøjer på hånden, når det drejer sig tid til at rense dine tagrender kan gøre akkord meget lettere og giver dig mulighed for at afslutte hurtigere.

Stige

En stige er nødvendig, når rengøring tagrender, så du kan nå det indre af tagrender. For single-etagers boliger, en trappestige er normalt tilstrækkelig, men du har brug for en høj nok, så du kan nå tagrender uden at stå på de to øverste trin. For større boliger, en artikulerende stigen fungerer bedst, fordi dens låsning hængsler kan du indstille op ad stigen til brug uden lænet mod huset og beskadige tagrender. Du kan også bruge en udvidelse stige, men sørge for at undgå denting eller beskadige tagrender når læner den mod huset.

Handsker og beskyttelsesbriller

Beskyttelsesudstyr, såsom handsker og beskyttelsesbriller, er nødvendige, når rengøring tagrender for at undgå skader. Tagrender har skarpe kanter, og du kan have brug for at hvile dine hænder på kanten til steady dig selv. Gummihandsker hjælpe med at beskytte dine hænder, så de ikke er skåret eller ridset, men handskerne er også fleksible nok til at give dig mulighed for at arbejde komfortabelt. Goggles beskytte dine øjne fra enhver snavs, der kunne flyve ind i dem under rengøring, så de ikke bliver irriteret.

Spand

I stedet for at smide bladene og snavs, der har indsamlet i tagrender til jorden, som du er rengøring, brug en spand til opsamling af affald, og tømme spanden i skraldespanden, efter at du er færdig med rengøringen. Klatre op og ned ad en stige med en spand er svært, så i stedet tilslutte en lille spand på tagrenden eller til din stigen med en wire krog.

Haveslange

Det snavs og skidt inde i dine tagrender kan klæbe til metal sider, hvilket kan gøre at fjerne rod vanskelig. Befugtning resterne løsner det ofte, så du kan fjerne resterne lettere. En haveslange hjælper med denne opgave, og vandtrykket fra slangen kan hjælpe med at løsne særligt genstridige snavs fra tagrender. Du kan tilslutte slangen til tagrenden, så den glider langs overfladen, og du behøver ikke at holde det på plads.

Skovle

Mens du kan bruge dine hænder til at øse ud snavs, blade og andet snavs inde i tagrender, ved hjælp af en plastik scoop er lettere at fjerne rod. Du kan købe en scoop billigt på et hjem forbedring eller isenkræmmer. Hvis du foretrækker at gøre et scoop, kan du bruge en plastic halv gallon mælkekande skåret i halve for at øse ud af vragrester.


relaterede artikler