Dekoration Idéer for et værelse med Rød Møbler

January 3

Dekoration Idéer for et værelse med Rød Møbler


Rød er en levende, rige og magtfulde farve. Når du tilføjer røde møbler til dit hjem, skal du finde det rigtige tilbehør, væg farver og accent stykker, der lader den røde pop i rummet. Tilføjelse de forkerte farver eller accenter skaber et rum, der er for stærk, og der overvælder sanserne. Brug enkle dekoration ideer, og sikre, at din røde møbler sidder front og center.

Land Primitive Designs

For varmt eller dyb rød møbler, herunder rust brune stykker eller stykker med en dyb stald rød, skabe et land primitiv værelse. Pynt værelse med rustikke dekorationer, herunder et velkomment tegn, håndlavede dekorationer og stykker fremstillet af regenereret materiale. En rumdeler lavet af gamle døre malet i varme, neutrale nuancer trækker rummet sammen og supplerer den røde møbler.

Moderne design

For lysere nuancer af rød møbler, drej rummet i et moderne rum. Pynt værelse med accent møbler lavet af glas, såsom en glastop bord med buede metal ben. Placer en tabel på hver ende af sofaen og bruge en matchende sofabord foran. Brug puder i dristige farver, såsom hvid og sort, eller bruge pyntepuder med sjove mønstre på forsiden. Hang moderne kunst på væggene, plukke stykker, der har røde som blot en baggrundsfarve i hvert stykke. Den røde i teknikken spiller fra rødt i dine møbler.

mørkere nuancer

Den rige røde farve af dine møbler fungerer godt med mørkere farver, såsom en varm chokolade brun. Brug mørkere nuancer til dine dekorationer og accent stykker. Sats på mahogni eller sort-malede møbler til de endelige tabeller, sofabord, underholdningscenter eller bogreoler. Brug matchende puder på sofaen og kaste et blødt tæppe over ryggen af ​​sofaen. Sage grøn, skov grøn og kongeblå alle supplere røde toner så godt.

Advarsel

Undgå at bruge en tung hånd, når det kommer til andre nuancer af rødt. Når du sætter i forskellige nuancer af rød, eller vælge en matchende rød farve, den røde tendens til at overmande lokalet. Den røde er selvhævdende og påvirker sanserne, gør du længes efter en anden farve. Hvis du skal bruge mere rød i rummet, derefter vælge en enkelt accent stykke, såsom en rød tulipan i et højt glas vase placeret på ende tabel eller sofabord.


relaterede artikler