Hvordan at slippe af en Bee Nest i Ground

July 20

Hvordan at slippe af en Bee Nest i Ground


Et af livets mere ubehagelige erfaringer er at opdage, at din græsplæne eller haven har en underjordisk reden af ​​sociale bier eller hvepse. Reden er ofte opdaget, når en boligejer uheld forstyrrer den, mens slå græs eller luge haven og de stikkende insekter kommer myldrer op af jorden for at forsvare deres rede. Yellowjackets er de farligste sociale jorden nesters, og kun er ikke i stand til at stikke mere end én gang, men vil fortsætte og fortsætte med at stikke en opfattet trussel. Hvis du er allergisk over for bistik eller den underjordiske reden er stort, er det nok bedst og sikrest at kalde en professionel til at håndtere problemet. Hold børn og kæledyr væk fra området, indtil reden behandles og insekter er ikke længere en trussel.

Identifikation

Yellowjackets eller Vespula maculifrons, er ikke bestøvere eller nektar drikker. De er aggressiv hvepse, der lever af andre insekter, og på menneskelige fødevarer som kød og frugt. Ofte kaldet "kød bier," de er virkelig ikke bier på alle, men hvepse. De er slanke, glatte-flået, stribede med sort og gul og omkring en halv tomme lang. De lever i skjulte kolonier - enten jorden eller i en handy åbning i en væg eller et træ - der kan tælle 2.000 eller flere insekter og aggressivt forsvare deres reder. Yellowjackets er hurtige til at stikke, selv om de er på din græstørv, og ikke i deres rede. Humlebier eller Bombus terristris, er bestøvere, der lever af nektar og pollen. De lever i underjordiske kolonier på 25 til 500 insekter. De er tunge og rørige, sort-gul, fuzzy insekter, der kan vokse op til 3/4 af en tomme lang. Humlebier ser overraskende, men sjældent stikke når du går om deres virksomhed. De vil forsvare deres reder, dog.

Dress for Success

Hvis du kommer til at angribe en rede, klæde sig passende. Bær tunge jeans, sko og strømper. En kraftig elastik omkring anklerne i dine bukser vil forhindre yellowjackets gennemgå inde tøjet. Sæt en hættetrøje, slør og tykke handsker. Hvis anvendelse af kemikalier, bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne. Må ikke gå efter nogen stikkende insekt i sandaler, tanktoppe eller shorts. Og sørg for at have en klar flugtvej. Eventuelle insekter, der unddrager dit angreb vil være ude for at få dig, så du skal ikke gøre det alt for let for dem. Hvis det er muligt, skal du placere en markør af den underjordiske reden før behandle det, så du nemt kan finde den i mørke uden at bruge en lommelygte. Insekterne bliver tiltrukket af lyset og er mere tilbøjelige til at blive nervøs og trukket ud af reden.

Kogende vand og sæbe

Kogende vand er de mest miljøvenlige sikkert middel til at ødelægge små i jorden reder. Til denne indstilling til at arbejde reden skal være placeret direkte under åbningen, som ved hjælp af denne metode på større underjordiske reder fungerer ikke, fordi produktet ikke kan nå hele reden. Vent insekterne har bosat sig i for aftenen, så kog mindst 8 kopper vand, tage beholderen til reden indgang hul og hæld det i. Kom væk hurtigt. Gentag hver aften, indtil du ikke kan se nogen mere insekt aktivitet. Den kogende vand behandling fungerer godt i kombination med en pebermynte sæbe løsning. Gjort det ved at kombinere 2 kopper pebermynte-duftende flydende sæbe eller opvaskemiddel med et par dråber pebermynteolie koncentrat, med 2 kopper varmt vand. Vent indtil solnedgang, når insekterne har bosat sig i for natten. Gør sæbe blandingen og hæld det ned i reden indgang hul. Følg straks med de 8 kopper almindelig kogende varmt vand og komme væk. Gentag den næste aften, hvis insekter er stadig aktive.

Deadly Afstøvning

Kommercielle insekticid støv som carbaryl er effektive til at ødelægge jordrugende bier og hvepse. Hvis du bruger en kommerciel bi og hveps støv, vælge en beregnet til anvendelse på græsplæner eller i jord. Vent en periode, hvor ingen regn forventes. Påfør 1/4 kop af støv i og omkring reden åbning i skumringen, så forlade området. Approach området på en rolig måde, da insekter er tiltrukket af hurtige bevægelse. Da insekterne gå ind og ud, vil de afhente den dødelige støv på deres krop og bære den til alle dele af reden. Gentag behandlingen til en anden eller tredje aften, hvis du ser fortsat insekt aktivitet. Må ikke forsegle reden åbningen, indtil du er sikker på alle insekter er døde. Hvis nogen er i live i reden, vil de grave en ny åbning og genopbygge kolonien.

Bowling for Yellowjackets

De fleste bier og hvepse er afhængige af lys til at lade dem vide, det er tid til arbejde, og har tendens til at tro, at de er uden for, hvis de kan se lys. Du kan fange dem på plads, hvis der er nok lys til at gøre dem tror, ​​de er udenfor. Vent aften eller nat at placere en stor klar, ren glasskål stramt over reden indgangshullet. Fordi den klare skål lader solskin i, vil insekterne ikke indse, at de er fanget, så de ikke vil forsøge at grave en anden exit. De bør sulte inden for få dage.

Kommercielle Sprays

Kommercielle hveps-killer spray skyde en strøm omkring 20 fødder, så du ikke behøver at stå direkte over underjordiske reden. Klæd hensigtsmæssigt i tilfælde insekter kommer ud af reden, når de fornemmer pesticidet og bære beskyttelsesbriller til at holde produktet ved et uheld at komme ind i dine øjne. Når det bliver mørkt, og reden er mindre aktive, spray produktet direkte ind i den underjordiske åbning og hurtigt bevæge sig væk. Hvis reden er stor, kan produktet ikke er fuldstændig gennemvædet hele området og kan kræve en gentagelse ansøgning.


relaterede artikler