Nem måde at vaske en King Size Talsmanden at Home

September 21

Vask dit king-size dyne derhjemme er en forholdsvis nem proces. Afhængigt af stoffet og tilstand af elementet, er der ingen grund til at bruge en betydelig mængde penge på tør rengøring din dyne. Der er en metode til hver tilstand. Maskine vask for de mindre sarte stoffer, håndvask er for sarte og tør-våd vask er dyner, der skal renses, men ikke nødvendigvis vaskes. Sørg for at læse din dyne etiket, så du ved, hvordan man behandler stoffet.

Maskinvask

Kontroller etiketten på talsmanden at se om det er vaskbart. Hvis du bemærker en masse snørklede som beading og tilbehør, er det bedre at bruge en anden metode. Sørg for at din dyne passer komfortabelt ind i din vaskemaskine og tørretumbler. Hvis det ikke har plads nok, vil det ikke få rent, når du vasker det. Hvis det er for stort, skal du aflevere vaske det. De fleste dyner vil passe i de fleste standard-størrelse vaskemaskiner og tørretumblere, så det bør ikke være et problem.

Spray talsmanden med pletfjerner, før du lægger det ind i vaskemaskinen. Brug en lille mængde forvask pletfjerning sprøjtevæsken, og spray det i en iøjnefaldende del af talsmanden. Dette vil tjene til at fjerne eventuelle unaturlige pletter, mens talsmanden bliver vaskes. Vælg en vandtemperatur baseret på, hvad etiketten siger. Tilføj vaskemidler. Vask på den blideste cyklus din maskine har.

Når cyklussen er færdig, enten lufttørre eller tør den i tørretumbleren (baseret på din dyne etiket). Den sikreste væddemål er at lufttørre talsmanden på en tørresnor eller gelænder. Hvis du beslutter at sætte det i tørretumbleren, sætte flere tennisbolde i tørretumbleren med talsmanden for at holde det i bevægelse og løs. Tør på lav varme, og tage det ud øjeblikkeligt, når det er tørt for at undgå permanente rynker.

Håndvask

Håndvask din dyne er sikrere metode, især for sarte materialer og genstande med ornamenter som perler og blonder, men det er mere tidskrævende. Fyld dit badekar med lunkent vand, og sat i en kasket fuld af vaskemidler. Læg i talsmanden og hvislen det rundt i fem minutter, så stoffet til at opsuge vandet. Træk talsmanden til den ene side af karret, og dræne sæbevand. Fyld karret med klare, koldt vand for at skylle sæben. Træk talsmanden ud af karret, og ring ud af det overskydende vand. Tør det udenfor på en linje, eller hænge det over en gelænder.

Dry-Wet Hand Wash

Dry-våd håndvask er for dyner, der har sporadiske pletter eller blot har brug for en touchup. Det indebærer en varm og fugtig klud, pletfjerner, et vakuum og en spand med lunkent vand. Støvsug talsmanden til at fjerne enhver overflade støv og snavs. Find de pletter, der har brug for at blive renset, og forsigtigt tørre dem med fugtig klud, og spray med en lille mængde væske pletfjerner. Gør dette indtil alle pletter på talsmanden er væk. Hæng talsmanden på en tørresnor eller gelænder til at tørre og luft ud.


relaterede artikler