Sådan installeres Zbar Carpet Overgange til trægulve

February 21

En Zbar overgang strimmel består af metal og er bosat på det sted, hvor tæpper slutter, og en hård gulvbelægning, såsom træ, begynder. De er typisk inde døråbninger, men kan findes i andre installation steder. Strimlen får sit navn fra dens Z-formet profil. Når det er installeret, den nedre læbe af den ene side griber kanten af ​​tæppet og holder den på plads. Installation af en Zbar strimmel er ikke anderledes end at installere andre overgangsøkonomier strimler.

Instruktioner

1 Mål bredden af området, såsom en døråbning, hvor du installerer Zbar overgang.

2 Mål den samme bredde på Zbar hjælp af målebånd og markere snittet placering med en blyant. Placer Zbar på et arbejdsbord eller andet ophøjet beliggenhed med cut linje hængende. Skær gennem blyantsmærke ved hjælp af en nedstryger.

3 Undersøg døråbningen for at afgøre, om der er en indvendig karmen, der vil forhindre Zbar glider i. Hvis det er tilfældet, skal du bruge tin klip at trimme væk hak i hver ende af stangen til at rumme dørkarmen.

4 Placer Zbar strimler på plads, at skubbe den op mod trægulvet kant. Sæt en 1-tommer søm til venstre, center og højre side af den forreste bund metal klap ved hjælp af en hammer.

5 Skær en træ tack strimmel til den samme bredde som Zbar hjælp tin klip. Læg tack strimler oven på metal klap og ramte de vedlagte søm med en hammer til at drive dem ind i undergulvet.

6 Stræk tæppet op over tack strimler og guffe kanten under den øverste læbe af Zbar. Hit toppen af ​​tæppet fast med en gummihammer for at sætte den fast på tack strimler.


relaterede artikler