Sådan Fold Tørklæde Gardinkapper

October 3

En billig og nem måde at fikse op ethvert rum i dit hus er at sætte op et tørklæde omhæng. Denne enkle stykke stof er foldet og draperet hen over toppen af ​​dit vindue, hvilket kan gøres på egen hånd med begrænsede værktøjer og instruktioner. Fordi tørklæde sengeforhæng er generelt 6 yards lang, kan folk blive intimideret til at håndtere dem på egen hånd; Men hvis du følger disse enkle trin kan du folde et tørklæde Valance nemt på egen hånd.

Instruktioner

Sådan Fold Tørklæde Gardinkapper

1 Drape dit tørklæde Valance tværs dit vindue kroge, og sørg for højre og venstre ender af tørklædet Valance er linet op. Beslut hvor du ønsker folderne at være på hver side, måle, hvor langt ind mod midten på hver side er, og skrive ned målingen, så du ikke folde for langt inde.

2 Læg din tørklæde Valance vandret ud på en hård, flad overflade (såsom gulvet). Sørg for, at bagsiden af ​​tørklæde (den del, du ikke ønsker at vise, når det hænger) vender opad.

3 Start med yderst til venstre ende af tørklædet Valance og gøre foldede læg ved at folde stoffet mod dig, så væk fra dig, indtil du når den ønskede længde. Brug en stof ledning til at binde enden af ​​den foldede læg område løst, nok, så det er bare sikret, men ikke stramt.

4 Gentag på højre side, startende længst til højre, og arbejder din vej til den ønskede længde. Bind stoffet ledningen i slutningen af ​​folderne, som du gjorde i venstre side.

5 Placer tørklæde Valance over vinduet kroge, så de kortere plisserede ender ansigt indad og juster Valance indtil enderne passer sammen. Snør stoffet bånd og træk forsigtigt ned den udfoldede midten af ​​tørklædet Valance at få det udseende, du ønsker.

TIPS

  • For at gøre tørklædet Valance mindre akavet at håndtere, kan du fortsætte med at binde en stof binde hver 2 fødder, indtil du hænge tørklædet, og fjern derefter de ekstra bånd.

relaterede artikler