Dorm Room layout Idéer

May 23

Dorm Room layout Idéer


Det første problem med et kollegieværelse layout er pladsmangel. De fleste sovesale proppe en til to elever i deres stramme rammerne, efterlader lidt plads til personlige rum. Dette fører til det andet problem: manglende opbevaring. Ikke alene er der ikke meget plads til opbevaring af dine ejendele, er der også typisk ikke en masse forudinstallerede lagringsmuligheder. Det tredje problem er manglen på indretning eller æstetik.

Tilføj Space

Der er to primære måder at tilføje mere plads til dit kollegieværelse, og begge involverer din seng. Den første mulighed er til hems din seng. Dette indebærer at hæve din seng for at optimere mængden af ​​jorden plads til opbevaring og studere. Du vil først ønsker at sikre, at det er inden for dorm regler og sørg for at have noget hjælp. Når sengen er hævet du har mange muligheder. Du ønsker måske at flytte dit skrivebord nedenunder - dette vil helt åbne dit værelse. Hvis dit skrivebord er tunge eller er fast, så prøv en plastik opbevaring bin eller en bog hylde til mere lagerplads, og smide en sækkestol eller andre siddepladser nedenunder. For at tænde pladsen under sengen, kan du bruge en fastspændt på læselampe fastgjort til rammen arbejde af sengen. Den næste mulighed er at køje din senge, hvis du har en værelseskammerat. Dette vil helt åbne dit værelse og give dig mere boligareal. Igen, sørg for at det er inden for reglerne bygge- og at du har noget hjælp.

Opbevaring

I mange tilfælde, at have mere lagerplads i dit kollegieværelse du nødt til at ofre plads. Der er nu masser af muligheder, der kan hjælpe dig med at fjerne rod og give din plads til at være mere bred åben. Det centrale er at udnytte alle områder til rådighed. For at frigøre skuffe plads, brug flad plastik lagerbeholdere. Disse passer godt under en seng og er perfekt til årstidens tøj eller endda til at gemme dine ekstra forsyninger, toiletartikler, førstehjælpsudstyr og endda video spil tilbehør og dvd'er. Du kan også finde mini-reoler, der kan knyttes til væggen med en medfølgende lim, så der er ingen skade gjort, og alle dorm regler følges; disse enheder er perfekte til brug som en night stand. Brug plastik kroge til elementer såsom nøgler, sweatshirts og jakker, da dette frigør begrænset skabsplads. Lad din frysere fordoble som sidebord. Hængende sko stativer er nyttige for at frigøre den nederste plads i dit skab, som så kan bruges til ekstra lagerplads.

Décor

Når din kollegieværelse er organiseret, uden rod og så rumligt åben som muligt, er det tid til at dekorere. Der er masser af spændende muligheder, uanset om du ønsker at omdanne rummet eller bare give den til din egen kreative touch. Brug snor lys, lava lamper, kinesiske papir lanterner eller ornamentale lamper til belysning funktionalitet og dekoration. Hvis du ønsker at få virkelig kreative, prøv folde origami figurer eller købe kunstige blomster og hænge dem med fiskeri snor fra loftet. Andre muligheder indretning omfatter: gardin skillevægge (især hvis du har en roommate), væg billeder, der følger en bestemt tema (f.eks film af 1940'erne) og andre sjove tingeltangel du kan komme på tværs.


relaterede artikler