Hvordan at reparere en Rotted Door Jamb

April 4

Før eller senere træ vil rådne i de mest ubekvemme steder på hjemmet. Oftest vil du finde træ rådner i bunden af ​​døren jambs. Døre behøver ikke at blive udskiftet som følge af en vand-logget dørkarmen. Når du ved, hvordan at reparere en rådnet dørkarmen, kan du få din dør ser ud som ny. Standard salt-behandlet tømmer vil erstatte rådnet dele af dørkarmen og du sparer penge.

Instruktioner

1 Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne, der fastgør tærsklen i bunden af døråbningen. Lirke tærsklen op ved hjælp af en lille flad brækjern. Brug en hobbykniv til at skære malingen tætning mellem indvendig dør trim og den indvendige væg. Indsæt en lille flad skruetrækker mellem trim og den indvendige væg, og omhyggeligt lirke indersiden trim off the wall.

2 Sæt den flade brækjern mellem ydersiden trim og væggen til at lirke den udvendige trim væk fra væggen. Du behøver ikke at fjerne den uden trim helt. Træk den væk fra væggen for at give plads til bajonetsav at skære rådnet dørkarmen.

3 Foretag et mærke med en blyant 3 inches over den sidste del af rådne på dørkarmen. Brug en tømrer Torv for at tegne en lige linje på dit præg. Brug en frem- og tilbagegående sav til at skære den rådnet jamb på den linje, du markerede. Skær jamb op til det oprindelige dør indramning. Lirke den rådnet træ med brækjern.

4 Mål højden fra gulvet til bunden af snittet med et målebånd. Klip et stykke 1x6 salt-behandlet tømmer til målingen med en rundsav. Tør passer til 1x6 ind i skåret ud område, og hak bunden ud som nødvendigt for karmen.

5 Bor pilot huller i 1x6 med en boremaskine og lidt lidt mindre end diameteren af de pyntede skruer du bruger til at fastgøre bord. Fastgør 1x6 til døren indramning ved hjælp af de pyntede skruer og en skruetrækker.

6 Skær stykke 1x2x8 salt-behandlet træ til samme måling, du skære 1x6 stykke. Luk døren, og markere en linje med blyanten fra den resterende dørkarmen stop til gulvet. Åbn døren, og line up kanten af ​​1x2 med den linje. Bor pilot huller gennem 1x2 og 1x6, og fastgør 1x2 ved hjælp af de pyntede skruer og en skruetrækker.

7 Sæt den nederste tærskel tilbage i gulvet. Sæt de indvendige og udvendige trim stykker ved at trykke dem tilbage ind i væggen med en hammer.

TIPS

  • Mal udskiftning karmen så hurtigt som muligt med matchende maling.

relaterede artikler