Log Hjem Coating Typer

April 5

Log Hjem Coating Typer


Du har mange muligheder for at bevare og beskytte logfiler over din log hjem. Fugt er den mest kritiske faktor, når man overvejer den rette belægning da fugt hastigheder op, eller gør det muligt for alle andre kilder til forringelse log. Disse andre kilder omfatter træ-elskende insekter, forme og området klima. Log hjem belægninger også bringe ud den naturlige træ korn og skønhed af logfiler.

vejrbeskyttelse

Sol, fugt og ultraviolet lys (UV) rot, mørkere og forringe logfiler over en log hjem. Behandlede logfiler vil kridt fra eksponering og chinking vil obligation med overfladen af ​​logs. Brug belægninger, der tillader træet at ånde, og som har meget populære UV-beskyttelse. Belægningerne skal også modstå fugt. Du kan vælge gennemsigtige eller halvgennemsigtige finish afhængigt af dine personlige præferencer. De halvgennemsigtige finish har meget lette pigmenter, så du kan vælge en farve, der fungerer godt sammen med din trim og andre komponenter. Du kan også vælge enten vand eller oliebaserede produkter.

Insekter

Mange insekter bare venter på at tage ophold i logfilerne i dit hjem. Disse skadedyr inkluderer termitter, tømrer myrer, biller og soegerne, og de alle elsker at angribe krydret træ. Forebyggelse er den bedste løsning, og anvende den rette belægning og ansøge i henhold til producentens anbefalinger går en lang vej mod at forebygge insekt overtagelser.

Især vil termitter bogstaveligt spise dit hus ned. Termitter forekomme i hele USA, så tjek med de lokale bygningsmyndigheder i dit område for at afgøre, hvor meget af et problem, de udgør. For at beskytte dit hjem fra insekter, anvende en kvalitet vandtæt log hjem behandling. Produkter med borat er kompatible med alle finish og er en anden belægning mulighed for beskyttelse mod de fleste træ kedelige insekter. En måde at bestemme, hvornår at anvende din næste behandling er at stænke vand på loggen i alle engagementer-sydlige, østlige, vestlige og nordlige. Hvis vandet opsuger i stedet for beading op, er det tid til at genanvende.

Mug og meldug

Mold og meldug er svampe, der lever af cellulosefibrene i træ og de kræver fugtige forhold til at vokse. Log boliger lavet af cedertræ, hvid eg og cypres indeholder naturlige kemikalier, der frastøder svampe forfald. Holde træet tørre er den bedste forebyggelse at afbøde svampe invasion, så være opmærksom på tagrender, nedløbsrør og eventuelle steder på hjemmet, hvor vand kan indsamle eller samle. Sørg komponenter vand håndtering er i god stand, og bevæger vandet væk fra hjemmet. Du kan også anvende træ beskyttelsesmidler, der indeholder anti-blåsplint og skimmel formuleringer. En anden mulighed er at anvende boron-baserede fungicider (borater). De er billige og sikre en vis beskyttelse for specifikke skimmelsvampe.


relaterede artikler