Sådan Plant Julestjerner i Ground

December 11

Sådan Plant Julestjerner i Ground


Poinsettia planter har været en ferie tradition siden det 17. århundrede. Selv den gamle aztekerne så på farvestrålende blomst med ærbødighed, overvejer det et tegn på renhed og blod offer. Hvis du har modtaget en julestjerne (Euphorbia pulcherrima) til jul og bor i USDA hårdførhed zoner 10 til 11, tilføje nogle punch til dit landskab og plante julestjernen i jorden, når feriesæsonen er slut.

Instruktioner

1 Forbered julestjerne til udendørs plantning ved at reducere vanding og lade det øverste lag af jorden tørre ud to uger før plantning. Tilbageholde gødning i denne tid så godt.

2 Skær julestjerne tilbage med et par beskæringssaks, så kun 4 inches af stilken på hvert af fabrikkens afdelinger før plantning. Find en plantning placering, der indeholder delvis skygge og veldrænet jord.

3 bryder jorden til en dybde på 12 inches med en fork. Test jorden med en jordens pH test kit købt fra et havecenter. Julestjerner foretrækker jord med en pH på mellem 5,0 og 7,0. Hvis din jord ikke opfylder disse standarder, ændre det før plantning.

4 ændres jorden med kalk, hvis pH er under 5,0, eller ændre den med tørvemos, hvis pH er over 7,0. Bland den ønskede ændring i med jorden i henhold til emballage instruktioner.

5 grave et hul til julestjernen samme størrelse som puljen, hvor den vokser, under anvendelse af en hånd skovl. Fjern julestjernen fra gryden og deponere det i jorden. Efterfylde jorden og klappede den forsigtigt rundt stammen af ​​anlægget for at fjerne eventuelle luftlommer.

6 Vand de julestjernen generøst efter plantning. Giv julestjernen med mindst 1 tomme vand om ugen ved hjælp af en haveslange eller sprinkler. Hold jorden fugtig på alle tidspunkter.

TIPS

  • Skær julestjernen til en højde på 12 inches hvert forår efter vinteren flor til at fremme ny vækst.
  • Må ikke over-vand julestjernen. Test jorden før hver vanding. Hvis jorden føles fugtig, når du trykker fingrene ned i den i en dybde på 1 tomme, skal du ikke tilføje mere vand. I stedet tilbage om et par dage.

relaterede artikler