Om Holly Tree

March 11

Om Holly Tree


Træet Holly har spillet en afgørende rolle i Amerikas historie i mange år. Tidlige kolonister kogte træets fyrretræ toppe til at gøre en te for at lindre hoste. Holly blade, med deres lyse røde bær og stedsegrønne blade er forbundet med flere velkendte overtro, især ved juletid. Den mest kendte tradition er nok den, hvor man fundet stående under en gren af ​​kristtorn forventes at blive kysset. På den anden side, ferie tradition for at bringe kristtorn grene ind i et hjem før juleaften bringer uheld.

Identifikation

Selvom hollies kan være løvfældende, de er dybest set stedsegrønne træer eller buske. Deres skud er vinklet, og de har skiftende blade. Træets blade er blanke, spiny kanter og læderagtig. Kun kvindelige kristtorn indeholder bær, selvom begge køn af træet har små hvide blomster. Hollywood er hård og generelt grainless.

Størrelse og geografi

Hollies kan vokse så højt som 70 fod høj, men den gennemsnitlige højde er 6 til 15 fod. Hollies oprindeligt kom fra Europa, Asien og Amerika. I dag, de kan findes vokser i enhver tropisk eller tempereret område, med undtagelse af Australien og det vestlige Nordamerika.

typer

Der er omkring 400 forskellige kristtorn arter, ifølge det nordvestlige Holly Growers Association hjemmeside. Den amerikanske Holly har en langsom vækst, og er ikke vind tolerant, selv om det kan tage luftforurening. Engelsk Hollies er træer eller buske, der når højder på 30 til 50 fod, ifølge Yardener.com. Japanske Hollies, som er mindre sorter, kan håndtere byens forurening, men kun vokse til højder på 3 til 15 fod med en 2 til 10-fods spredning. Kinesiske Hollies er træer eller buske, der er i stand til at tåle varme og tørke.

Fordele

Hollies tjene som ideal privatlivets fred og sikkerhed skærme. Træets frø tiltrække fugle, såsom Robins, Bluebirds og amerikansk silkehale til værfter. Holly Trees giver også beskyttelse for fugle.

Holly træ bruges i at gøre sort klaver nøgler. Ekstrakter fra holly frø er blevet anvendt til at gøre lægemidler til tilstande, herunder hypertension, svimmelhed og cancer.

Overvejelser

Holly Trees brug for regelmæssig beskæring til fremstilling af planter med mange blade. Pedeller skal beskære tilbage tips af blade efter sensommeren og fortsætte beskæring i hele efteråret og vinteren. De er i stand til at modstå tunge beskæring og kan let formes til næsten enhver type design.

Disse træer foretrækker fuld sol og økologisk jord, der er godt drænet. De bør mulched at forhindre ukrudt vokser.

Hollies bør ikke transplanteret, så når plante dem sikre, at de er placeret i de bedste positioner. Hvis de er transplanteret, sene vinter eller det tidlige forår er det bedste tidspunkt at gøre det.

Advarsel

Nogle gange kristtorn bær vises ikke. Denne tilstand kan være forårsaget af forskellige årsager såsom en plante være for unge eller om det kun er en mandlig plante. På den anden side kunne en plante være kvinde uden en mandlig nærheden, så bestøvning kan ikke forekomme. Andre faktorer for bær ikke er opført inkluderer koldt regnfulde vejr, blomster, der blev beskadiget af et sent forår frost eller reduceret pollen, der er spredt af honningbier. Bortset fra de kinesiske Holly, alle hollies brug bestøvning.


relaterede artikler