Sådan fjernes hårdt vand pletter nemt

January 5

Sådan fjernes hårdt vand pletter nemt


Hvis vandforsyningen til dit hus har en høj koncentration af mineraler, såsom calcium og magnesium, har du hvad der er kendt som hårdt vand, som kan plette overfladerne det sidder på. Hårdt vand pletter er meget svære at fjerne med vand og sæbe. Det synes at forsvinde med hård skrubning, men kommer tilbage, så snart området er tørt. Du kan købe kommercielle hårdt vand pletfjernere, men de fleste er barske kemikalier. Før ty til at prøve at bruge en fælles husstand element.

Instruktioner

1 Soak brusehoveder og vandhaner i hvid eddike natten over for hårdt vand pletfjerning. Du behøver ikke at fjerne brusehoveder eller vandhaner til at gøre dette. Få en plast, vandtæt pose og fyld den med hvid eddike. Fastgør posen over brusehoveder eller vandhaner med en elastik til helt fordybe de dele, der har det hårde vand oprustning. Lad det natten over. Fjern posen den følgende morgen, og de fleste lime skalaer bør fjernes.

2 Fyld en sprayflaske med ren hvid eddike. Sprøjte det på den farvede overflade, og lad det sidde i 15 minutter. Skrub den med en klud eller slibende svamp. Skyl med en fugtig klud og håndklæde tør.

3 Udfyld enhver køkkengrej at hårdt vand har farvet med eddike. Placer den på komfuret og bringe det i kog. Deaktivere varmen og lad det trække i tre til fire timer, skylles i vand.

4 Fyld din kaffemaskine med hvid eddike og køre det gennem en hel cyklus for at slippe af med alle hårdt vand pletter i alle dele af kaffekande, derefter køre en anden cyklus med destilleret vand for at fjerne enhver eddike rester eller lugt.

5 Tilføj 3 kopper hvid eddike til toiletkummen og krat med en toiletbørste. Skylle hårdt vand mineralrestprodukt.


relaterede artikler