Sådan Clean Out Furnace Pakninger

September 28

Furnace pakninger findes typisk på ovndørene og er generelt installeret på dørene til ovne eller ovne. De anvendes til at tætne omkring døre og kommer i forskellige størrelser og densiteter. De er normalt 3 / 8- til 1-tomme tyk og kan skæres til i længden til at passe i enhver ovn eller ovn. Disse pakninger er lavet af asbest eller glasfiber reb. Over tid kan pakninger udvikle debris og andre materialer mellem rillerne og skal renses. Rengøring ud ovn pakninger er et job, der kan udføres på blot et par minutter med enhver boligejer.

Instruktioner

1 Sørg for, at ovnen er slukket; hvis ikke, slå det fra. Vent indersiden er kølet ned og åbne døren af ​​ovnen. Find pakningen på døren og inspicere det at fastslå, hvor snavs og andet materiale er placeret.

2 Træk pakningen ved nysgerrige det op med en skruetrækker til at få det i gang og afskalning resten fra. Pick eventuelle større stykker snavs fra glasfiber reb i hånden og grave ud de mindre stykker med en flad skruetrækker.

3 Rengør rillen hvor pakningen var placeret grundigt med en skruetrækker til at fjerne nogen stykker af vragdele eller gammel cement, der sidder fast i den. Børst den med en grov ståluld til at give en dejlig ren overflade til det at holde sig til.

4 Undersøg pakningen for at sikre alt er blevet fjernet, og det er ren. Anvende en lille perle af silikone langs hele rille på døren af ​​ovnen. Indstil pakningen i rillen og skubbe det ned, så det kan klæbe til silicone.

5 Tryk pakningen ned i cement og holde det på plads i et par minutter, indtil det er fastgjort til ovnen døren. Luk døren til ovnen og genoptage normal brug.